Killzone 2

debeef

New member
Bez reklam
Osobiście zgadzam się z Masta_J. KZ2, to największa porażka wśród moich gier, przereklamowana zwykła, nudna strzelanka....

Single może nie jest najwyższych lotów (jak teraz w każdym FPP) ale multi rządzi, jeszcze ze znajomą ekipą to już super zabawa jest. Żadna inna gra FPP nie wciągnęła mnie tak bardzo. Pomimo, że gra wyszła w marcu jest w prawie każdym zestawieniu najlepszych gier poprzedniego roku, a to sie także liczy...

matiashek

New member
debeef prawde żecze nie ma lepszego multi FPS na konosle Sony. Wszytko jest tak jak powinno być komunikacja itp. Drosophilia napewno poprze moje słowa

debeef

New member
Bez reklam
uuuuuu czyli profi ja mam dopiero 5000...no ale gier dużo, czasu mało...dziś chyba też pogramy o 20...

Już wiem, że będziemy grali...mamy jednego wymiatacza, którego drużyna zazwyczaj wygrywa...może przyjdziecie i pokażecie klasę??
Neo plus game hasło dupa:) godzina 20:00

Ostatnia edycja:

debeef

New member
Bez reklam
Już wiem, że będziemy grali...mamy jednego wymiatacza, którego drużyna zazwyczaj wygrywa...może przyjdziecie i pokażecie klasę??
Neo plus game hasło dupa godzina 20:00

ps. piszę znów byście nie przegapili:)

matiashek

New member
Neo plus game hasło dupa godzina 20:00

ps. piszę znów byście nie przegapili:)

jak obowiązki klanowe nie przeszkodzą to oczywyście przyjdziemy go sprawdzić

drosophilia

Active member
Bez reklam
no wlasnie zazwyczj w godz 20 i pozniejszych mamy jakies turnieje, klanowki. Wiec nawet jesli w nich nie gram, to sledze jako widz, wiec raczej ciezko bedzie na ta gre neo plus. Musimy sie jakos umowic z wiekszym wyprzedzeniem

debeef

New member
Bez reklam
No to pograliśmy...Bronek twierdzi, że was zna z K2 i na początku z wami grywał...Matias jak Bronkiem zaczęli grac to nie wiedziałem co się dzieje:) dobrze było ich mieć po swojej stronie:)

drosophilia

Active member
Bez reklam
dobra, to ja dzis stworze zamkniety serwer (haslo dupa) z 4 mapami (korynt, tharsis, akademia, kanal), wszystkie misje , bez boosta. Start juz od godz. 18, zapraszam chetnych!

Aha, nazwa gry: Neo Plus Game

Ogr

New member
Bez reklam
dobra, to ja dzis stworze zamkniety serwer (haslo dupa) z 4 mapami (korynt, tharsis, akademia, kanal), wszystkie misje , bez boosta. Start juz od godz. 18, zapraszam chetnych!

Aha, nazwa gry: Neo Plus Game
Widze Droso ulubione mapy klanu :-D na wiosnę powinienem wrócić do gry i stawić się na polu walki heh Tęsknie i pozdrawiam :mrgreen::-D

debeef

New member
Bez reklam
dałem wiadomość na forum Neo plus także pewnie będzie trochę osób...sam nie wiem czy będę...jest to pora kiedy dzieci jeszcze nie spią, a przy dzieciach w takie gry nie gram

matiashek

New member
taka tak z Bronkiem to my sie dobrze znamy. Co do mojej gry to chciałbym zaznaczyć że niedawno co wróciłem i nie prezentuje jeszcze 100% swoich możliwośći

Do góry