Wysłałem....
P peponiusz New member Marzec 31, 2025 #102 Witam. Poproszę o ustawienia kalibracyjne dla LG OLED 55C41LA. Z góry wielkie dzięki. Mój mail: peponiusz@op.pl
Witam. Poproszę o ustawienia kalibracyjne dla LG OLED 55C41LA. Z góry wielkie dzięki. Mój mail: peponiusz@op.pl
M masiv New member Marzec 31, 2025 #103 kiki napisał: Wysłałem.... Kliknij aby rozwinąć... dobry wieczor, ale niestety nie mam,w spamie tez nie mam (((( albo niech Pan tu wysli jeszcze raz masivec@wp.pl
kiki napisał: Wysłałem.... Kliknij aby rozwinąć... dobry wieczor, ale niestety nie mam,w spamie tez nie mam (((( albo niech Pan tu wysli jeszcze raz masivec@wp.pl
P peponiusz New member Sobota o 16:22 #104 Ponawiam prośbę o o ustawienia kalibracyjne dla LG OLED 55C41LA. Z góry wielkie dzięki. Mój mail: peponiusz@op.pl
Ponawiam prośbę o o ustawienia kalibracyjne dla LG OLED 55C41LA. Z góry wielkie dzięki. Mój mail: peponiusz@op.pl
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Sobota o 21:58 #105 W poniedziałek - tylko przypomnij się proszę z rana.
P peponiusz New member Wczoraj o 08:28 #106 kiki napisał: W poniedziałek - tylko przypomnij się proszę z rana. Kliknij aby rozwinąć... No to się przypominam
kiki napisał: W poniedziałek - tylko przypomnij się proszę z rana. Kliknij aby rozwinąć... No to się przypominam