Jakby nie patrzył Kolega kiki ma całkowitą rację.
No ale faktycznie, co ma powiedzieć użytkownik, którego nie stać na lepszy (droższy) sprzęt? Zawsze będzie twierdził, że jego sprzęt jest super i lepszego mu nie potrzeba bo i tak nie będzie różnicy. Takiemu to kable 10zł/m będą i tak za drogie...
Na którymś z forum ostatnio się uśmiałem jak jakiś "znawca" stwierdził, że zestaw Logitech Z-5500 gra super. Też mam te pierdziawki, ale przy komputerze i to jest dla nich jedynie słuszne miejsce...
Jest takie stare powiedzenie: z gó...na bata nie ukręcisz, no ale niektórzy usiłują wmawiać, że jest inaczej...
Sprzedam Denona AVC-A1HDA na gwarancji polskiej.
za to ty jesteś przedstawicielem "stać mnie" to jestem lepszy - to znaczy że ma lepszy sprzęt -a ci co mają groszy to są karaluchy - ja wydałem na sprzęt 10 razy tyle co ty - to muszę mieć lepszą jakość. Może jakoś jest lepsza - ale nie 10-krotnie - jak jest lepsza 2 razy to już będzie sukces
PS Perkoz - sam mam plazmę LG HD ready (to już moja druga plazma spod tego szyldy - teraz się szykuje do Samsunga) Amplituner mam Onkto 605 zaś głośniki to Jamo 606 HSC3. W pomieszczeniu 12m2 przy źródle z n-ki mam takie same odczucia co ty
PS2 widziałem i testowałem KURO i wiem jaka to jakość i czerń i jestem tego świadom że mój LG ma duże braki do tego TV
PS3 wiem że cena idzie z jakością - ale nie jest to wykres liniowy - z cena razy 10 idzie jakość x2