Wyłączasz naciskajac "i" na pilocie.100hz dziala automatycznie..ja mam pytanie odwotne..czy mozna 100hz wylaczyc?

Mosca masz racje apropo pilki...tyle ze zalezy od jakosci relacji.W niektorych meczach widac przez kilka sekund jakby rozdwojona pilke w innych nie widac tak wiec roznie to bywa.Inne programy i relacje bez zastrzezen.A naturalnosc kolorow tego tv przy oczywiscie dobrej jakosci filmie(blu ray,c+film hd) w dalszym ciagu mnie zaskakuje na +

Jakby dwie pileczki widac tez przez sekunde w grze Pes 2008 na ps3 (hdmi) szczegolnie gdy kamera szybko przesuwa sie w bok(wykop pilki bramkarzem).Zrobilem test w trakcie gry i wlaczylem demo 100hz,po stronie gdzie byl napis 100hz wylaczone wszystko bylo okej.Tak wiec apropo pilki noznej na konsoli fajnie by bylo wylaczyc te 100hz ale niestety w tym modelu z tego co sie orientuje,nieda sie tego zrobic.Inne gry (gran turismo,nba 2k8 czy uncharted)rewelacja.W zadnym wypadku nie zaluje zakupu tego tv..wiadomo nie ma lcd idealnego.
Moje ustawienia:
Jasnosc 1-0
kontrast od polowy +7,8
jasnosc dwa-polowa
ostrosc-polowa lub - 4 (mosca strasznie mocna masz ostrosc)
kolory-od polowy - 10(tutaj ja popieram pelna naturalnosc) nie kazdemu moze to sie podobac.
odcien-normalny i te drigie tez normalny(bez kombinowania)
Reasumujac (przy takich ustawienich) Jvc=Naturalnosc i jeszcze raz naturalnosc

A jeszcze dodam ze mam dobre porownanie z brata samsungiem gdzie tak ustawil kolor ze chyba oczy mu wypali w niedlugim czasie

Acha i jeszcze dodam apropo coulor managment-panowie jak jest wylaczona to jest duzo bardziej naturalny kolor skory itp.Ale to juz sa tylko i wylacznie moje spostrzezenia