Cambridge jest wzorem i właśnie Pionek jeśli chodzi o wyświetlacze w sieciowcach.
Choć ostatnio miałem okazję przyjrzeć się Atoll-owi MS100. Piękny, duży i wyraźny wyświetlacz.
Brzmieniowo też bomba, ale drogi trochę. Kolejny producent idzie dobrą drogą

Chociaż w tej cenie chciałbym jeszcze CD do kompletu i byłoby mega

A CoctailAudio? No... i pozamiatane
W taki wyświetlacz powinien od lat być wyposażony każdy sprzęt audio.
Kozacka nuta!

k: Moje klimaty

Oczywiście jedne z wielu, ale biorę to w ciemno

Radosne granie z fajnymi "ostrzejszymi" przejściami, jakiś wokal do tego, fortepian czy inny instrumencik, kiedy trzeba fajny bas...
Cieszę się, że się podoba
Dzisiaj testowalem twoj kawalek przez Tidala po airplay na marantzu 7010 i celanach.
https://youtu.be/GPP9F8ryWMY
Kurna, wyszlo to slabo (jak muza z radia), boje sie ze to wina mojego sprzetu, bo se w duchu wyobrazam jaka to powinno miec moc. Swietny kawalek.
Nie znalem tej muzy. Thx
Dlatego wybrałem Klipsche, a nie 5x droższe "audiofilskie" skrzynki które się wykładają na tym i nie tylko kawałku, a takich kawałków testowych mam sporo. Pisałem o tym ponad msc. temu.
Co jak i dlaczego te, a nie inne.
Gość z salonu który odsłuchiwał ze mną moje testowe kawałki rzekł, że jak gustuje w takich brzmieniach - to żebym się nawet nie zastanawiał nad innymi skrzynkami.
Problem polega na tym, że wiele osób odsłuchuje skrzynki na... jazzie, fortepianku, vokalu i w drodze wyjątku na ostrzejszych brzmieniach i na tej bazie wyrabiają opinie, a ja po za tym słucham również innych brzmień, a Klipsch ma niesamowitą energię i niskie. Subtelne, delikatne, a zarazem potężne i nigdy nie wiesz kiedy jeb..ą.
W tych fragmentach, a szczególnie tam gdzie wchodzi "puzon (?)", a zaraz po nim gość, jest tyle energii i przekazu, że hej. Dodam, że na ampli i trybie PURE DIRECT. Żadne kręcenie basem czy sopranami.
Zresztą u mnie wszystko jest na "0".