Kable przyszły? Podłączyłeś już? 
Kable przyszły, p[odwieszone i podłączone.
lewy prąd jest![]()
Z priv to uważaj, ostatnio jaja.Wszystkich przepraszam za to ze nie odpowiadałem.
Po diagnozie u lekarza mam życie do i teraz.To znaczy było bez cukru, teraz z nim, "kochanym"
Ale szok psychiczny mam za sobą. Wracamy.
Teraz chcę spytać : czy któż z forum z Warszawy , przypadkiem nie zamierza jechać z Warszawy do Krakowa? Mam jedną rzecz , którą trzeba dostarczyć do Krakowa, do jednego z naszych forumowych kolegów. Problem w tym że jest niestandardowa. Ciężko wysłać kurierem , może nie dojechać w całości. Zapłacę z przyjemnością.. Wymiary: 65cmx30cmx30. Dużo miejsca nie zajmie. Plesae. W razie czego na priv.
Witamy
Masz sporo do nadrobienia, więc lepiej wstrzyknij sobie podwójną dawkę bo nie dasz rady przetrawić tego co tu się nagotowało![]()
Henry Audio Style Company.![]()
Przepraszam bardzo, ale Armanig Oryginal Audio Style - to nazwa już zastrzeżona![]()
Niech będzie Henry Premium Audio![]()
Może po prostu Henry Company![]()
No tak, ale nie wiemy, czy Henry nie woli przysznic. Company to może w weekend, przy sobocie![]()
Witam. Już "naczytałem sie".Ależ tu porobiło się. To wszystko Piramida.
To on i to wszystko jego "sprawka".
![]()
LIPET, teraz na poważnie. Dasz rade zrobić logo. Chcę zamówić pudełko z grawerem. Na przykład: KR albo Henry Audio Style Company.Taki tam , z laurami , pięknie , żeby można było to logo w pliku wysłać, tak żeby mi wypalili to logo na pudelku.
Dłużny nie zostanę. :blagam:
Każdy znajdzie coś dla siebie:Przepraszam bardzo, ale Armanig Oryginal Audio Style - to nazwa już zastrzeżona![]()
Niech będzie Henry Premium Audio![]()
To wszystko Piramida.To on i to wszystko jego "sprawka".
![]()
Hi-End Class von Kristoff
Monte Cristo H-Fi
Gdzieżeś Ty bywał Czarny Panie?
Każdy znajdzie coś dla siebie:
Kris Reference Audio Company
KR & Sons Hi-Fi Acoustics Ltd
Kriss Audio Master Sound
Hi-End Class von Kristoff
Monte Cristo H-Fi
KRS - Kris Reference Sound
![]()