chcę kupić LCD 32
Witam, potrzebuję kupić telewizor LCD 32" - FULL HD
pokój 4m x 3m;
pokój słabo nasłoneczniony;
odległość oglądania 3,5m;
oglądać będą 3 osoby (więc kąty powinien mieć b.dobre - będą siedziały nie na wprost ekranu !!! );
oglądać będe w dzień, a także w nocy ( przy zgaszonym całkowicie świetle !!! );
brak konkretnej marki telewizora (ale słyszałem, że chyba najlepszy będzie Sharp);
cena tv 2000 - 2700zł;
jaki sygnał - zwykła kablówka, "n" , PS3 , filmy z komputera (dvixy) - oglądam je tonami , dvd itd. (ogólnie do ogladania filmów)
oglądam przedewszystkim - filmy (dvix i dvd), sport ( żadnych smużeń !!! ), PS3 - gry,
oczekuję od telewizora - bardzo dobry obraz ( brak jakichkolwiek smużeń, tak jak wspomniałem wcześniej oglądam bardzo dużo filmów i sportu ) - poprostu obraz żyleta !!!, funkcjonalność - czyli jakieś wejścia wyjścia itp.
Proszę o kilka propozycji, w kolejnośći od najlepszego.
Czekam na podpowiedzi, pozdrawiam
Witam, potrzebuję kupić telewizor LCD 32" - FULL HD
pokój 4m x 3m;
pokój słabo nasłoneczniony;
odległość oglądania 3,5m;
oglądać będą 3 osoby (więc kąty powinien mieć b.dobre - będą siedziały nie na wprost ekranu !!! );
oglądać będe w dzień, a także w nocy ( przy zgaszonym całkowicie świetle !!! );
brak konkretnej marki telewizora (ale słyszałem, że chyba najlepszy będzie Sharp);
cena tv 2000 - 2700zł;
jaki sygnał - zwykła kablówka, "n" , PS3 , filmy z komputera (dvixy) - oglądam je tonami , dvd itd. (ogólnie do ogladania filmów)
oglądam przedewszystkim - filmy (dvix i dvd), sport ( żadnych smużeń !!! ), PS3 - gry,
oczekuję od telewizora - bardzo dobry obraz ( brak jakichkolwiek smużeń, tak jak wspomniałem wcześniej oglądam bardzo dużo filmów i sportu ) - poprostu obraz żyleta !!!, funkcjonalność - czyli jakieś wejścia wyjścia itp.
Proszę o kilka propozycji, w kolejnośći od najlepszego.
Czekam na podpowiedzi, pozdrawiam