Czesc, to mój pierszy post na forum, po lekturze wieeelu wątków i wieeelu wizytach w sklepach postanowiłem poprosić o pomoc:
Wymiary pokoju - 3 x 5[m]
Preferowana wielkość matrycy - 37
Preferowana technologia - LCD/PLAZMA
Jaki sygnał - KABLÓWKA VECTRA, BEZ HD, PLANUJE ZAKUP ODTWARZACZA BLUE RAY. BARDZO CZESTO OGLADAM RÓWNIEŻ FILMY DIVX Z LAPTOPA PODPIETEGO DO TV.
Jaka odległość od ekranu - 2.5 m
Jaka klasa cenowa - DO 2500zł - JEŚLI NIE BĘDZIE ŻADNEJ PROPOZYCJI W TYM PRZEDZIALE CENOWYM TO BARDZO POPROSIŁBYM O JAKIŚ TYP NAJBLIŻSZY TEJ CENY
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy - DZIEŃ 60% / NOC 40%
Jakie masz nasłonecznienie pokoju - DUŻE
Ile osób zasiada przed telewizorem - 2
Oglądasz przy włączonym świetle czy bez światła - 50/50
Jaki masz telewizor - OBECNIE CRT THOMSON 21'
Ma stać czy wisieć - STAĆ
Czy ma być HD Ready czy Full HD - RACZEJ FULLHD (ALE BEZ UPIERANIA SIE)
Czego oczekuję? - Moja druga lepsza połówka jest w stanie zaakceptować telewizor TYLKO z czarną matową lub srebrną obudową (też matową oczywiście ) Dla mnie ważne jest aby matryca również była matowa - nie cierpię widzieć na ekranie odbijajaćych się lampek itp. Po lekturze forum chciałem kupić Sharpa 37D65E ale okazało sie że ma obudowe błyszczącą/lustrzaną i odjechałem z saturna z niczym
Wymiary pokoju - 3 x 5[m]
Preferowana wielkość matrycy - 37
Preferowana technologia - LCD/PLAZMA
Jaki sygnał - KABLÓWKA VECTRA, BEZ HD, PLANUJE ZAKUP ODTWARZACZA BLUE RAY. BARDZO CZESTO OGLADAM RÓWNIEŻ FILMY DIVX Z LAPTOPA PODPIETEGO DO TV.
Jaka odległość od ekranu - 2.5 m
Jaka klasa cenowa - DO 2500zł - JEŚLI NIE BĘDZIE ŻADNEJ PROPOZYCJI W TYM PRZEDZIALE CENOWYM TO BARDZO POPROSIŁBYM O JAKIŚ TYP NAJBLIŻSZY TEJ CENY
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy - DZIEŃ 60% / NOC 40%
Jakie masz nasłonecznienie pokoju - DUŻE
Ile osób zasiada przed telewizorem - 2
Oglądasz przy włączonym świetle czy bez światła - 50/50
Jaki masz telewizor - OBECNIE CRT THOMSON 21'
Ma stać czy wisieć - STAĆ
Czy ma być HD Ready czy Full HD - RACZEJ FULLHD (ALE BEZ UPIERANIA SIE)
Czego oczekuję? - Moja druga lepsza połówka jest w stanie zaakceptować telewizor TYLKO z czarną matową lub srebrną obudową (też matową oczywiście ) Dla mnie ważne jest aby matryca również była matowa - nie cierpię widzieć na ekranie odbijajaćych się lampek itp. Po lekturze forum chciałem kupić Sharpa 37D65E ale okazało sie że ma obudowe błyszczącą/lustrzaną i odjechałem z saturna z niczym