Wymagania? No przydaloby sie zeby byl w miare ladny, od czasu do czasu puszczany film na odtwarzaczu DVD, podlaczony pod kablowke UPC; z ladnym odwzorowaniem kolorow, bez smuzenia na meczach etc. Tak pokrotce standardowy telewizor bez zadnych super wymagan.
btw.
- cos tam wspominaja o wchodzacym stantardzie mpeg4, ktorego wiekszosc obecnych TV nie obsluguje - czy w przypadku odbioru programow przez kablowke ma mnie to interesowac w ogole?
- producent raczej obojetny, chociaz Samsungi najczesciej maja najladniejszy design
Preferowany rozmiar TV - 32-37"
Jakie masz warunki - wielkość pokoju ? – 5.5x3.5m - TV pod oknami, ktore sa od zachodu, wiec o odbicia okien w TV nie musze sie martwic - TV uzytkowany o roznych godzinach dnia i nocy
jaki sygnał ? - a bo ja wiem? Kablowka z UPC Katowice
jaka odległość od ekranu ? - 1.5 - 4 m
jakie urządzenia do podłączenia? - odtwarzacz DVD, raczej nic innego nie przewiduje, bo uzytkowac beda go rodzice
jaka klasa cenowa? - 1700-2000zl
więcej oglądasz w dzień czy w nocy? - i w dzien i w nocy
jakie masz nasłonecznienie pokoju ? - okno + drzwi balkowane prawie na calej dlugosci krotszej sciany, okna od zachodu
ile osób zasiada przed telewizorem? – 1-4, ale kat raczej nie wiekszy niz 45*
Jaki masz ulubiony program? - wszystko po trochu sie oglada, ale przydaloby sie zeby kolory byly zywe
jaki masz telewizor? - CRT THOMSON 28DG22E 28"
Ma stać czy wisieć - stac
Jak wyglada sprawa dostosowywania obrazu 4:3z kablowki do panoramicznego?
btw.
- cos tam wspominaja o wchodzacym stantardzie mpeg4, ktorego wiekszosc obecnych TV nie obsluguje - czy w przypadku odbioru programow przez kablowke ma mnie to interesowac w ogole?
- producent raczej obojetny, chociaz Samsungi najczesciej maja najladniejszy design
Preferowany rozmiar TV - 32-37"
Jakie masz warunki - wielkość pokoju ? – 5.5x3.5m - TV pod oknami, ktore sa od zachodu, wiec o odbicia okien w TV nie musze sie martwic - TV uzytkowany o roznych godzinach dnia i nocy
jaki sygnał ? - a bo ja wiem? Kablowka z UPC Katowice
jaka odległość od ekranu ? - 1.5 - 4 m
jakie urządzenia do podłączenia? - odtwarzacz DVD, raczej nic innego nie przewiduje, bo uzytkowac beda go rodzice
jaka klasa cenowa? - 1700-2000zl
więcej oglądasz w dzień czy w nocy? - i w dzien i w nocy
jakie masz nasłonecznienie pokoju ? - okno + drzwi balkowane prawie na calej dlugosci krotszej sciany, okna od zachodu
ile osób zasiada przed telewizorem? – 1-4, ale kat raczej nie wiekszy niz 45*
Jaki masz ulubiony program? - wszystko po trochu sie oglada, ale przydaloby sie zeby kolory byly zywe
jaki masz telewizor? - CRT THOMSON 28DG22E 28"
Ma stać czy wisieć - stac
Jak wyglada sprawa dostosowywania obrazu 4:3z kablowki do panoramicznego?