No to juz od Ciebie zależy czy chcesz 100hz matryce - część ludzi potrzebuje a część uważa to za zbytek, ale pozwoli to wyłuskać coś konkretnegoZero sportu, dynamiczne sceny filmowe jak najbardziej.
No to juz od Ciebie zależy czy chcesz 100hz matryce - część ludzi potrzebuje a część uważa to za zbytek, ale pozwoli to wyłuskać coś konkretnegoZero sportu, dynamiczne sceny filmowe jak najbardziej.
Trudno jednoznacznie powiedzieć która. W przypadku każdej zdarzają się sytuacje, kiedy serwis odmawia uznania praw do gwarancji albo z jakiegoś powodu proces naprawy się przedłuża. Ja bym zadał pytanie, który producent daje możliwość wydłużenia okresu gwarancyjnego - nie mówię o wykupieniu ubezpieczenia bo to dużo droższa impreza.Dzięki. Która marka robi najmniej problemów w przypadku zgłoszeń reklamacyjnych?
A jest jakiś producent oferujący taką możliwość?Ja bym zadał pytanie, który producent daje możliwość wydłużenia okresu gwarancyjnego
Wiem, że w Samsungu można dokupić pakiet 5 lat gwarancji + 5 lat ubezpieczenia - w ofercie, jaką dostałem, przy oledzie 77'' kosztowałoby to 18% ceny tv.Trudno jednoznacznie powiedzieć która. W przypadku każdej zdarzają się sytuacje, kiedy serwis odmawia uznania praw do gwarancji albo z jakiegoś powodu proces naprawy się przedłuża. Ja bym zadał pytanie, który producent daje możliwość wydłużenia okresu gwarancyjnego - nie mówię o wykupieniu ubezpieczenia bo to dużo droższa impreza.
tylko na matrycę - tak jak napisałeś G ale 2gen. G1 nie wchodzi w gręLG ma jedynie nie odpłatnie daje 5 lat gwarancji na oledy od serii G w gorę.
Oczywiście Tobie może być niepotrzebny i może być sytuacja że wszystko będzie ok ale są tacy (jak np ja) którzy cenią święty spokójMam zupełnie inne podejście.
To bardzo dużo, ja do 75x95k dostałem za niecałe 900 PLN czyli wówczas ok 6% ceny rynkowejWiem, że w Samsungu można dokupić pakiet 5 lat gwarancji + 5 lat ubezpieczenia - w ofercie, jaką dostałem, przy oledzie 77'' kosztowałoby to 18% ceny tv.