Wczoraj o 22 przywieźli mi tego Panasa, a dziś jestem nieprzytomny w robocie
TV faktycznie świetny. Dzięki Ortax za dobre rady, nie żaluje ani złotówki wydanej na tego LCDeka. Podpiałem X360 componentem i grafika mnie poraziła - GRAW, PDZ, demo Lost Planet w 720p miażdży... Nareszcie widzę nicki w Battlefieldzie i numery baz na mapie hehe...
Z 2 metrów faktycznie 32" sprawuje się idealnie.
Co prawda nie miałem czasu bawić się wszystkimi ustawieniami i podłączeniami, więc dzisiaj dopiero przetestuje sygnał kablówki i Xone.
Pytanie za sto punktów: jakie ustawienia będą najlepsze do grania na X360? Póki co używałem obraz "dynamiczny" bo podobało mi się nasycenie kolorów, ale z drugiej strony ciemne "miejsca" w grach były zdecydowanie za czarne - przykładem niech będzie NFS: Most Wanted , leciałe msobie autostradą i w oddali widziałem czarny prostokąt, który dopiero z bliska okazał się tirem z belkami drzewa w cieniu ... Wiem że to kwestia ustawień wszystkich parametrów, ale może jakiś hint?
A tak to nie mogę ciągle wyjść z szoku: mam panorame, HD, i nareszcie cieszę się z grania na X360
Polecam ten TV po prostu wszystkim graczom! PS. Co można wsadzić w PC Card slot? Z przodu jest wejście na SD Card, ale ten PC Card to jest jakiś adapter do innych kart?
pozdrowka