zakk napisał:Witam.
Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy:
1. JVC LT-32G80,
2. Sharp LC-32WD1E,
3. Sharp LC-32RA1E.
Ogólne wymagania:
- budżet: ok. 3,5 tys.zł,
- odległość od TV: 2 - 3m,
- 80% kablówka, 20% PC i DVD.
Którego według Waszej opinii wybrać? A może powinienem zainteresować się innymi modelami?
P.S. Ciekawe w jakim czasie cena JVC P80 spadnie do ok. 3,5 tys.zł...
Pozdrawiam Zakk
j3r2yk napisał:Witam,
chciałem prosić o poradę przy wyborze odbiornika. Co prawda mam już swoich cichych faworytów ale im więcej czytam tym mniej wiem... Dlatego proszę o polecenie mi kilku modeli (może z krótkim uzasadnieniem) z których mógłbym wybrać ten jedyny.
Odbiornik będzie w 99% wykorzystywany do oglądanie TV poprzez dekoder HD Cyfry+. Odległość od odbiornika 2-4m.
Moje wymagania odnośnie odbiornika:
Full HD
minimum 40'
cena do 6000zł
Proszę o poradę i z góry dziękuję
mysiaks napisał:Witam wszystkich,
chcę kupić lcd max 26" (bo do małego pokoju) i jestem w kropce... Po przejrzeniu forum, zdecydowałam się na Sharpa, model LC-26AD5E. No i już miałam zamawiać, gdy koleś ze sklepu (internetowego) polecił mi coś innego: Panasonica 26" TX-26LE7P (że w promocji i lepszy i takie tam). No i tu się zacięłam... Jestem kobietą, więc szybkie decyzje zakupowe to nie moja specjalność A wiedza w tej dziedzinie tymbardziej Proszę, pomóżcie...
Telewizor będzie służył w 99% do odbioru zwykłej kablówki.
Z góry dziękuję
Marcin17 napisał:Moje odpowieć brzmi : SHARP 42XD1 - będziesz bardzo zadowolony . A o zaletach i przewadze nad innymi modelami możesz przeczytać w dziale LCD/Sharp. Pozdrawiam
brun napisał:dla ciebie to chyba tylko SHARP XD1E 42" jeśli chodzi o kwotę... na ceneo ok 5500. telewizor bardzo dobry, dostał złoty pixel za zeszły rok
Evitare napisał:Witam, jestem NOWY, i mam standardowe pytanie jaki kupić LCD 32", wiele się mówi o modelach Samsunga więc wybrałem dwa z nich
- LE32R82B
- LE32M87B --- posiada 100hz
do tego porównania dorzuciłem Panasonica
- LX70
być może są jakieś inne LCD godne polecenia w cenie do 3500zł, więc proszę o sugestie, uwagi.
Pod telewizor będzie podłączony komputer oraz kablówka (multimedia).