No i jak tam . Masz już go?januszbass napisał:Witam panowie , zamówilem wlasnie philipsa pf7411 i czekam na dostawe , mysle ze najpozniej w poniedzialek. Jak dojdzie to ogladne, przejrze, podlacze PC , dvd, kablówke to dam znac co i jak dla potomnych. Bedzie to oczywiscie zdanie moje - laika i spostrzezenia dla bialych ludzi (czyt. zwyklych "ogladaczy" TV) ale moze sie komus przyda. Pozdrawiam.
P.S przejrzalem w poszukiwaniu dobrej ceny chyba caly internet , no moze wiecej tylko przeglądnął Chuck Norris![]()
nie ma szans w tej chwili nabyc go za mniej niz 3900. Najtaniej chyba daje go Hoopla (oficjalnie) , ale mi panowie z Zadowolenia upuscili 10 zł jeszcze taniej a ze sa na miejscu to u nich zakupilem.
No to czekamy. Nawet lepiej ze tak późno bo opiszesz jak gra wieczorem.januszbass napisał:Mam mam panowie z tym ze przyszedl kilka chwil temu i wieczorem napisze co i jak wiecej na ten temat bo narazie siedze przed nim i proboje rozgryzc.
kts napisał:.....a właśnie że nie Samsung. Uważam ze ta seria R72 jest przereklamowana i wysiada przy tym Panaskuanasonic TX-32LX60.
Dwie podstawowe bolączki tej serii: 1) do dupy czerń 2) detekcja ruchu.
Te dwa parametry (bardzo ważne) Panas ma na pewno lepsze.
Pozdrawiam
Spoko spoko Yanky prawdopodobnie masz tego R72 Samsunga i tak "śpiewasz" i wszystko sie zgadza, ale porównywales te dwa modela R72 i Panas LX60Pyanky napisał:A ja uważam inaczej, przy dobrym sygnale (np. z konsoli do gier lub z tunera SAT) Samsung jest bardzo dobry.
PiotrekHD napisał:klemens007
Jak mocno w Twoim sharpie zniekształca się standardowy obraz 4:3 (np. TVP) pokazany w trybie 16:9?
Daje sie to oglądac, czy też te pogrubienia są na tyle denerwujące, że przełączasz do 4:3?