blur123 napisał:Z tego co ja wiem to każdy sprzęt rtv ustawowo ma 2 lata gwaranjcji- ale poprawcie mnie jak się mylę...
no to się bardzoooo mylisz.
Jeszcze np.Sony ma 12m-cy gwarancji.
pozd
blur123 napisał:Z tego co ja wiem to każdy sprzęt rtv ustawowo ma 2 lata gwaranjcji- ale poprawcie mnie jak się mylę...
januszbass napisał:Pablo - szkoda ze nie podales marki bo o to nam chodzi w tym temacie zeby uzytkownicy wpisali "+" i "-" TV z którymi mieli stycznosc bo moze to w przyszlosci pomóc nam oraz następnym którzy staną przed tym dylematem. Wnioskuje jednak ze posiadasz Samsunga , i jak ?
Nie jestem jakimś tam ekspertem, ale patrząc na parametry w niektórych sklepach internetowych różnią się jasnością (cd/m2). Poza tym żadnych różnic nie widzę. Dałem za niego 3900. Uwaga Topmarket podniósł cenę do 4200zł.xytras napisał:danielu -napisz za ile go kupiles u siebie - widze w ceneo - ze cena pod 3900 a na topmarket.pl - jest 400 zl mniej - ja bym sie decydowal na niego ale ta gwarancja - poza tym ? powiedz czym on sie rozni od 7331?
wiesz moze?
To nie całkiem tak, ten TV był pierwotnie po 4200+, a cena 3499 była promocją na kilka egzemplarzy z jakiejś wcześniejszej hurtowej partii (źródło: sprzedawca topmarket.pl). Już w piątek został tylko jeden egzemplarz i najwyraźniej w końcu się sprzedał... I tak długo to trwało, bo cena była naprawdę rewelacyjna.napisał januszbass
fakt jest faktem ze TV poszedl 800 zl do gory