Witam,
jestem zdecydowany na zakup nowego telewizora. Przeglądnąłem kilka forów internetowych i dalej nie wiem co kupić. Ostatnio zobaczyłem Samsunga Le37A656, który zbiera dobre recenzje, tylko nie wiem czy jest to odpowiedni telewizor dla mnie. Dlatego też tutaj jest moje pytanie : jaki TV kupić i dlaczego?
Moja specyfikacja:
Pokój ma wymiary 6m x 4m
Jaki sygnał ? - DVD, Aster (po zakupie wezmę HD), Xbox 360(bardzo często), później pewnie jeszcze PS3 i Blu-Ray. Będzie też podłączony PC dla filmów.
Jaka odległość od ekranu ? - 3m-4m
Jaka klasa cenowa? Do 3500 – 4000 (ostateczna górna granica)
Kiedy oglądasz? po południu, w nocy,
Jakie masz nasłonecznienie pokoju ? TV jest przed oknem z roletami.
Ile osób zasiada przed telewizorem? 1-4
Jaki masz ulubiony program? Sport (Canal+ Sport), TVN24, różnej maści kanały filmowe
Ma stać czy wisieć? Stać
jestem zdecydowany na zakup nowego telewizora. Przeglądnąłem kilka forów internetowych i dalej nie wiem co kupić. Ostatnio zobaczyłem Samsunga Le37A656, który zbiera dobre recenzje, tylko nie wiem czy jest to odpowiedni telewizor dla mnie. Dlatego też tutaj jest moje pytanie : jaki TV kupić i dlaczego?
Moja specyfikacja:
Pokój ma wymiary 6m x 4m
Jaki sygnał ? - DVD, Aster (po zakupie wezmę HD), Xbox 360(bardzo często), później pewnie jeszcze PS3 i Blu-Ray. Będzie też podłączony PC dla filmów.
Jaka odległość od ekranu ? - 3m-4m
Jaka klasa cenowa? Do 3500 – 4000 (ostateczna górna granica)
Kiedy oglądasz? po południu, w nocy,
Jakie masz nasłonecznienie pokoju ? TV jest przed oknem z roletami.
Ile osób zasiada przed telewizorem? 1-4
Jaki masz ulubiony program? Sport (Canal+ Sport), TVN24, różnej maści kanały filmowe
Ma stać czy wisieć? Stać