Witam,
Temat mocno oblegany, ale mam nadzieje, że ktoś mi coś podpowie
Mianowicie, poszukuje dobrego telewizora do ps3. Poczytałem trochę i widziałem opinie z zeszłego roku.
Wiele osób wskazywało na bardzo dobrą plasmę Panasonic TX-P42G30E. Niestety jest on teraz nie osiągalny Czy może ktoś mi doradzić coś podobnego ? Kwota to max 2.500.
Czy plasmy nadal są lepsze do konsol, ze względu na mały input lag i lepszy obraz w dynamicznych grach ? Czy może w ciągu roku ledy doścignęły plasmy (w przypadku gier) ?
Bardzo proszę entuzjastów ledów i plasm o powsciągliwość i nie atakowanie mnie jeśli trafiłem w czuły punkt, tylko logiczne wytłumaczenie dla laika.
Pozdrawiam i z góry dzięki !
Witam,
to Ci powiem że i owszem gra na Panasie G30 grało mi sie komfortowo (mowię bo mam) ale po pol roku grania w jedną i tą sama gre na matrycy zaczely sie odznaczac elementy HUD-a gry (stałe obiekty) a podobno Neo PDP mialy byc zabezpieczone przed tym zjawiskiem. Wiec nie pozostalo mi nic innego jak nabyc jakis LCD. Wybór padł na (co piszę wyzej nieco) Panasa wersje ET5E i jestem bardzo zadowolony. Nie widzę roznicy miedzy plazma a tym LCD. Niski input lag, zadnego smuzenia, wszystko gra.
Pozdrawiam