dienekes' shade
New member
Jeśli po NFS Pro Street efekty były takie jak piszesz...Poczekaj z ostateczną oceną po odpaleniu np. Heavenly Sword, Uncharted, Assasins Creed, czy GT 5. Wtedy zabraknie Ci słów :krol:
deniro24 napisał:No proszę... Dzięki koledze Ogr już wiemy, że plazmy HD Ready o rozmiarze 42" (bo takie mają rozdzieczość 1024x768 "wyświetlają obraz w niskiej rozdzielczości". -AS- musimy się chyba pozbyć naszych tv i "zbierać" na plazmę/LCD z magicznym znaczkiem Full HD.
Heh nie mogłem się powstrzymać...
Pozdrawiam.
Mnieteq napisał:Wiesz, cos w tym jest Mala roznica, choc zawsze 1280x720 a 1920x1080 - widzisz roznice ?
BoloB napisał:Dzieki wielkie, kupuje sprzet na dniach a ojca namowie na jakiegos full hd w przyszlosci
-AS- napisał:Powtarzałem to nie raz, powtórze jeszcze raz: rozdzielczość to nie wszystko. Są ważniejsze rzeczy w TV, niż rozdzielczość. (Ech, ten marketing)
Pozdrawiam
Mnieteq napisał:Czyli idac Twoim tokiem myslenia stawiajac 2 telewizory - jeden HD ready i Full HD obok siebie i puszczajac ten sam obraz w wysokiej rozdzielczosci nie zobacze roznicy ??? Sorrki ale to sie kupy nie trzyma
Cos mi sie zdaje ze takie porownania nie maja wiekszego sensu.
Ogr napisał:tylko skupiliście sie na waszej zajebistej wiedzy na temat tv wysokiej jakości ,typu plazma