Witam. Jestem tu nowy, tak wiec prosze bez glupich tekstow. Zaczne od tego ze jestem posiadaczem PS3 i Xbox 360, mam LCD Lg 32, ale jak dla mnie z czasem stal sie nieco za maly. Mam zamiar zakupic nowy TV, tylko nie mam pewnosci jaki model wybrac. Interesuje mnie 40 cali, FullHD, niska jasnosc oraz krotki czas reakcji w postaci 2-4 m/s. Cena max 4500zl. Tv uzywam przwaznie do grania, ale w przyszlosci chce zakupic N. Zastanawiam sie nad modelem Sony KDL-40Z4500 lub KDL-40WE5W. Co sadzicie o tych modelach...lub moze mozecie polecic jakies inne???
Witam. Co sądzicie o tv Philips 37PFL8404H-12?
Ja zdecydowanie wybieram W5500 Obraz bajka k:Witam.
Po dość długim okresie zwlekania z zakupem tv, wreszcie przyszedł moment zakupu. Przeczytałem ten wątek parę razy i obecnie rozważam następujące modele:
http://www.euro.com.pl/porownanie.bhtml?p1=77763048&p2=63846754&p3=77772746
TV do :
50%-telewizja sygnał SD ( zmienię na cyfrowy aster)
30% -ps3
15%- filmy ( dvix, dvd)
5- blue ray
Cena tv max 3500( na raty ) odległość od tv około 2-3 metry.
Nie jest to prawda bo u mnie się nie pojawiły a gram już ze 2 lata.Jak chcesz kupic plazme do gier to lepiej sprawdz gdzies (sklep?) czy akceptujesz powidoki ktore pojawia sie na pewno (np pozostalosc po hudzie czy innym elemencie statycznym). Niektorym to nie przeszkadza ale dla nie niektorych (np. mnie) to nie do przyjecia przypadlosc psujaca zabawe...
Nie jest to prawda bo u mnie się nie pojawiły a gram już ze 2 lata.
Pozdrawiam,
Seria W to flagowa seria SONY Faktycznie obraz jest świetnyja mam sony 40W5500 i obraz cudny polecam