i dalej ku... nie wiem
Czołem spece
Będzie powtórka tematu ale może jak sprecyzuje moje potrzeby to koledzy z klubu wyroczni mi pomogą.
Jak tak czytałem od 2 tygodni to forum to było okej ciągle nowe info i się cieszyłem, ale teraz to już naprawdę nie wiem. Do rzeczy w styczniu będe wciągał PS3 i jakąś skrzynię ( porzucam 20 lat komputerów hyhy ) i teraz oto moje rozterki
- 1) plazm czy lcd - ciągnie mnie plazma ale nowe lcdki z mojej klasy cenowej ( maks 3 tysie ) sa bardziej zaawansowane technologicznie mam wrazenie a co za tym idzie moga sie przydac na troche wiecej czasu i wprowadzane nowinki w postaci tych dekoderów i innych bajerów itd
- 2) maks 37 cali mam nie za dużą nore i słonce z boku caly ranek - myślałem o soniaczu 32w4000 bo i FHD ( lubie mieć zapas
i te tunery mpg 4 kto wie moze kiedyś bede miał telewizje w domku bo narazie nie mam ) i potem o panasie 37pv80 bo plazma i w miare solidna z tego co poczytałem ale hdready tylko jest ale ma 100 hz a to podobno spoko do giercowania a sony nie ma no i tak w kółko jeden cos ma ale drugi ma coś innego
- 3) bede na tym zestawie rezał kosmitów, ogladał kinko z BR i DVD i streamował (poczytałem i to mi sie podoba moze z laptoka uda sie cos porobić
i ogolnie chcę wykorzystać ps3 maksymalnie do rozrywki
- 4 ) lubie miec sprzęt uniwersalny i solidny bez wodotrysków ale w miare zaawansowany na dłużej ? szarp lc32xl8e wydaje sie byc spoko pudlo ale troche cufil geld
troche chaotycznie mi to wyszło ogólnie - oglądam te tv w różnych miejscach i kombinuje ale stoje w miejscu - może ktoś wie czy w nowym roku nie puszcza czegoś nowego ? mam zioma w MM to spedze chyba z nim caly dzień podłączając i ogladając Tiviki
pozdrawiam