Gratki, jak już ściągniesz folię i ustawisz daj znać jak wrażenia.
marciniozo Well-known member Bez reklam Poniedziałek o 09:24 #81 Gratki, jak już ściągniesz folię i ustawisz daj znać jak wrażenia.
W wojoo Member Poniedziałek o 09:26 #82 Macie może jakiś sposób albo pomysł jak powiesić na ścianie głośniki podstawkowe?
P phoenix_me Active member Poniedziałek o 13:47 #85 wojoo napisał: Macie może jakiś sposób albo pomysł jak powiesić na ścianie głośniki podstawkowe? Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem, że chodzi o jakieś głośniki typu monitor. Więc albo uchwyty uniwersalne, których dużo albo to, co ja kiedyś zrobiłem, czyli uchwyty na zamówienie u stolarza na wymiar i własnego projektu.
wojoo napisał: Macie może jakiś sposób albo pomysł jak powiesić na ścianie głośniki podstawkowe? Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem, że chodzi o jakieś głośniki typu monitor. Więc albo uchwyty uniwersalne, których dużo albo to, co ja kiedyś zrobiłem, czyli uchwyty na zamówienie u stolarza na wymiar i własnego projektu.
W wojoo Member Poniedziałek o 14:38 #86 Tak, monitory o wymiarach: Głębokość [cm]33.3Szerokość [cm]:19.5Waga [kg]:7.5Wysokość [cm]:35.7 Niestety nie mogę nic znaleźć gotowego dla takiej głębokości
Tak, monitory o wymiarach: Głębokość [cm]33.3Szerokość [cm]:19.5Waga [kg]:7.5Wysokość [cm]:35.7 Niestety nie mogę nic znaleźć gotowego dla takiej głębokości