Jaki TV do garażu 24m2

wojoo

Member
Możesz wysłać linka sklepowego z tymi cenami ?
Oczywiście
www.lg.pl oraz samsung.pl ale to nic ci nie da bo jak juz kolega w innym temacie wspominał, że trzeba się zarejestrować w pluxee i tam otrzymasz jednorazowy kod rabatowy plus kody które są aktualnie w sklepie (łączą się), dodatkowo jak masz kartę ZEN dostaniesz cashback

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
LG 83C45 jest za 12.999 zł z pełnym pakietem
Samsung za 12.500 zł z pełnym pakietem

wojoo

Member
Dzięki @kiki, mi udało się jednak sporo taniej kupić z distri, dodatkowo żeby być już takim w 100% pewnym i mieć czyste sumienie wziąłem w ME C855 do porównania.
W weekend testy :)

wojoo

Member
LG już na pokładzie w nienaruszonym pudełku jak z fabryki. Niestety TCL przyjechał uszkodzony więc odmówiłem przyjęcia
Ktoś orientuje się ile może potrwać procedura wysłania kolejnej sztuki?

phoenix_me

Active member
Ktoś orientuje się ile może potrwać procedura wysłania kolejnej sztuki?
Nie wiem, ale nie powinno zająć to zbyt dużo czasu. Czasem wysyłają od razu, czasem dopiero po oględzinach tego co odesłałeś.

Ja mam za to pytanie z innej beczki, czy można TV rozpakować, zdjąć folię (bo pewnie niektóre mają takową na ekranie), a później odesłać?
Przecież taki produkt jest już używany i niepełnowartościowy dla kolejnego klienta?

wojoo

Member
Ogólnie z tego co sie orientuje to tak, pod warunkiem, że nie jest uszkodzony, wszystkie akcesoria oraz pudełko nie jest zniszczone co potem by uniemożliwiło dalszą odsprzedaż
W skrajnych sytuacjach obniżają Ci zwrot
Często też można kupić taniej sprzęt który jest oznaczony jako "zwrot"

Zobacz na większość Youtuberów, oni biorą ze sklepów sprzęt na testy a potem to zwracają.
Ja np. bardzo zwracam uwagę na sprzęt który potem najprawdopodobniej zwrócę i w 99% przypadków wraca w takim samym stanie jak do mnie dotarło i często w sklepach sprzedawcy pytali czy w ogóle otwierałem pudełko :)

CzS

New member
Ja od jutra testuję s90D 83". Cena dokładnie jak podał kolega wyżej. To działa jeszcze dzisiaj! Od ceny dla "pracowników", która jest dostępna dla wszystkich po zalogowaniu do pluxee jest jeszcze -7% na kod ZIMA. Finalnie poniżej 11900zł.

CzS

New member
To tej cenie jaknajbardziej. U mnie dzisiaj była próba montażu. Firma Zadbano w koszulkach i autem obrandowanym w samsunga podjechała i tyle by było z ekscytacji. Ogólnie kpina z klienta. Brak jakichkolwiek akcesoriów montażowych, narzędzi do pracy z regipsem, kołków, śrub. Dzień wcześniej pytałem chłopa co mam dokładnie mieć swoje i padło, że wieszak vesa i miejsce na ścianie. Okazało się, że śruby od wieszaka są za krótkie i nie dostają do gwintu w tv i koniec, amba!
Goscie codziennie wieszają te tv i nie mają kuźwa kilku śrub ze sobą. Koszt na wadze w casto 1zł.
Sam zamontowałem już wieszak, bo strach co by jutro zrobili patrząc na nikłe umiejętności...

Do góry