TCL 85X11K to jest nowszy / starszy model względem C855?
Jest on w ogóle w sprzedaży?
A qm6k to co za model? bo tutaj na stronie cena podana, że 98' będzie kosztował 3500USD - tyle, że to na rynek USA ... https://www.notebookcheck.pl/Nowy-t...leratorem-gier-288-juz-dostepny.943258.0.htmlNowość, flagowiec, krzyknie Ci więcej niż Bravia 9
Dlatego nie skreślam tego TV... muszę raz jeszcze go zobaczyć w innym miejscu. Niestety tak czy siak jestem zawiedziony jak mocno odbija wszystko w pomieszczeniu oraz jak ma wąskie kąty patrzeniaJa na żywo widziałem TCL c855 65' i było OK - w media expert - jakieś demo sklepowe wyświetlał, nawet nagrałem film jak to wygląda
W sklepach to chyba we wszystkich TV wszystko odbija - naje... świateł...Dlatego nie skreślam tego TV... muszę raz jeszcze go zobaczyć w innym miejscu. Niestety tak czy siak jestem zawiedziony jak mocno odbija wszystko w pomieszczeniu oraz jak ma wąskie kąty patrzenia
Masz rację ale myślałem, że nic bardziej od OLEDów juz nie odbija a w tym przypadku było bardzo podobnie... co ciekawe G4 nawet mniej odbijał.W sklepach to chyba we wszystkich TV wszystko odbija - naje... świateł...
@kiki coś wiadomo nt X11K?TCL 85X11K to jest nowszy / starszy model względem C855?
Jest on w ogóle w sprzedaży?
Jaka cena dla członków 85x11? duża różnica względem c855?Witam
Są dostępne od ręki TCL 85X11 - specjalna cena dla członków forum z pełnym pakietem :
- Kalibracja profesjonalna gratis
- Aktualizacja
- Sprawdzenie
- Montaż
- Dostawa naszym transportem.
Możesz zamówić prezentację w domu odpłatnie zarówno 85X11 jak i 85C855 - jak przed pandemią działaliśmy
Jeśli kupujesz to nie płacisz za pokaz..
x11 nie jest w zastępstwie c855 z tego co widzę? A wiadomo jaki model będzie w miejsce c855?
Wycofane będą, a w ich miejsce wiadomo czy coś wskoczy?C855 - za trzy miesiące....