Michal1878
New member
Witam. Zanoszę się z zamiarem kupna telewizora. Niestety, a może i stety muszę go kupić w Media Markt ponieważ, tam muszę wykorzytać bon podarunkowy, który dostanę za mój aktualny telewizor Samsung J6200 50cali, gdyż wartość naprawy przekracza wartość telewizora i zaproponowali mi bon podarunkowy. Dlatego też chce dołożyć do bonu pieniążki i kupić coś w Media Markt.
Co do wytycznych telewizora:
-kwota maks 3 tyś
-55-65cali
-nie jestem kinomaniakiem, ale oglądam netflixa, YT, czasami jakieś filmy i często mecze piłki nożnej. Czasami zdarza się zagrać na ps4
-telewizor użytkowany w dzień i noc
-bardziej skłaniał bym się do marki Samsung, Sony, LG, ale nie mówię NIE innym markom o ile warto wziąć je pod uwagę
Z góry dziękuje za pomoc
P.S.
Na chwile obecną zastanawiam się nad UE65TU8502U i jego mniejszym bratem UE55TU8502U, tylko czy warto?
Co do wytycznych telewizora:
-kwota maks 3 tyś
-55-65cali
-nie jestem kinomaniakiem, ale oglądam netflixa, YT, czasami jakieś filmy i często mecze piłki nożnej. Czasami zdarza się zagrać na ps4
-telewizor użytkowany w dzień i noc
-bardziej skłaniał bym się do marki Samsung, Sony, LG, ale nie mówię NIE innym markom o ile warto wziąć je pod uwagę
Z góry dziękuje za pomoc
P.S.
Na chwile obecną zastanawiam się nad UE65TU8502U i jego mniejszym bratem UE55TU8502U, tylko czy warto?
Ostatnia edycja: