Witam
Posiadam kolumny w stereo Monitor Audio Silver 8 plus Harman Kardon 370.
Pomieszczenie w bloku pokój 25m2 plus otwarta kuchnia 4,5m2.
Nie jestem w stanie sprecyzować czy ma grać lepiej w muzyce czy kinie .
Może bardziej kino ze względu ze Silvery 8 daja rade w muzyce ale sub do stereo tez mile widziany.
Chciałbym uzyskać fajny efekt w filmie,żeby zszedł nisko jak trzeba uderzyć ,natomiast nie ma buczeć.
Wyselekcjonowałem dwa suby Rel T7 i Velodyne EQ-MAX 10.
Oba te suby jestem w stanie kupić za około 3k zł więc taki max przyjąłęm.
Rel z racji konstrukcji zamkniętej zapewne zagra lepiej w muzyce natomiast czy w kinie da fajny efekt jak Velodyne. T7i ma głośnik 8".Czy w Rel za posrednictwem HK370 będe mógł ustawic suba tryb kino lub muzyka.
Velodyne na plus ma pilota oraz 4tryby które można ustawić pod kino i muzykę w Rel tego nie ma.
Velodyne ma 10" głośnik.
Czy według was to właśnie velodyne będzie optymalny pod moje wymagania oraz wielkość pomieszczenia.
Czy velodyne EQ-MAX faktycznei są dużo lepsze od serii impact np 12 bo pierwotnie Impacta 12 brałem pod uwagę.
Posiadam kolumny w stereo Monitor Audio Silver 8 plus Harman Kardon 370.
Pomieszczenie w bloku pokój 25m2 plus otwarta kuchnia 4,5m2.
Nie jestem w stanie sprecyzować czy ma grać lepiej w muzyce czy kinie .
Może bardziej kino ze względu ze Silvery 8 daja rade w muzyce ale sub do stereo tez mile widziany.
Chciałbym uzyskać fajny efekt w filmie,żeby zszedł nisko jak trzeba uderzyć ,natomiast nie ma buczeć.
Wyselekcjonowałem dwa suby Rel T7 i Velodyne EQ-MAX 10.
Oba te suby jestem w stanie kupić za około 3k zł więc taki max przyjąłęm.
Rel z racji konstrukcji zamkniętej zapewne zagra lepiej w muzyce natomiast czy w kinie da fajny efekt jak Velodyne. T7i ma głośnik 8".Czy w Rel za posrednictwem HK370 będe mógł ustawic suba tryb kino lub muzyka.
Velodyne na plus ma pilota oraz 4tryby które można ustawić pod kino i muzykę w Rel tego nie ma.
Velodyne ma 10" głośnik.
Czy według was to właśnie velodyne będzie optymalny pod moje wymagania oraz wielkość pomieszczenia.
Czy velodyne EQ-MAX faktycznei są dużo lepsze od serii impact np 12 bo pierwotnie Impacta 12 brałem pod uwagę.