Jaki sampli wybrać

maniekn274

New member
Bez reklam
to lepiej nie tylko ampli AV ale ogólnie marka.
sporo ludzi luka filmy w stereo bo np nie ma warunków na kino,lub ich poprostu nie stać,ale marantza może posiadać.taki przykład.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No tak, motocyklistow nie ma tu za duzo, ale kiedys krolowala na salonach.
Pamiatem jak kupilem pierwsze Onkyo, to niewtajemniczonym tlumaczylem ze to nie jest zabawka z Chin, a godny konkurent dobrze znanej na ówczesne czasy Yamahy :)

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
armanig nie wiem czy przypadkiem z czasem nie dołączę do kluby bynajmniej w kwestii stereo. słuchałem ostatnio i nie powiem było ciekawie. No chyba, ze z czasem coś innego mnie bardziej urzeknie :):p

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Jakie marki, proszę o ewentualne, pominięte pomysły:
Denon, Onkyo, Harman Kardon, Yamaha, Marantz, Pioneer, NAD, Arcam, Cambridge Audio (Teaca, Kenwooda, czy chyba nawet Cambridge i Arcama raczej chyba nie mamy(?) )

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Rotel wyleciał z głowy, o Sony nie pomyślałem, Sherwooda celowo nie wpisywałem, a reszta.... reszta jest milczeniem ;)

OK, kto da więcej ;)

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Jakie marki, proszę o ewentualne, pominięte pomysły:
Denon, Onkyo, Harman Kardon, Yamaha, Marantz, Pioneer, NAD, Arcam, Cambridge Audio (Teaca, Kenwooda, czy chyba nawet Cambridge i Arcama raczej chyba nie mamy(?) )
W sądzie trzeba umieścić wszystkie :) , a może ktoś się waha pisać o swoim nabytku bo jest skromnym kinomaniakiem.
Mark Levinson, Lexicon...

maniekn274

New member
Bez reklam
jak jecie kiedyś posiadałem SONY STR DE 697 bodajże ,na tamte lata to było już coś,to pamiętam że i Technics chyba istniał w AV
HE HE właśnie w necie spojrzałem na tego sony-nawet go określali najwyższej klasy odbiornik hi-fi ha ha i pomyśleć że to maniek miał odbiornik najwyższej klasy ha ha, no fakt w tamtych czasach dts to był wypas i dodam że gra w Londynie do dzisiaj pod ps3 na STUDIO 180,OJ ŻE TERAZ TAK NIE ROBIĄ SPRZĘTU-2-4 LATA I ZAWSZE JAKAŚ PIERDOŁA DO WYMIANY A TAM NIC.

Ostatnia edycja:

Leszczu

New member
Nareszcie doszedł sr7007 niestety jestem teraz na wczasach i syn go podlaczyl. I napisał mi ze zrobił jakaś konfiguracje ale coś cicho gra :( czy ktoś wie co mógł złe ustawić lub podłączyć bo raczej wątpię ze sprzęt może być uszkodzony :(

Leszczu

New member
No i wróciłem
Sprobowalem wszystko. Podłączyć obraz po hdmi dźwięk po swiatlowodzie

Kiedy słucham tv N to przy dodaniu +12decybeli mam na wyświetlaczu glsnsc na poziomie 50 czy to nie za mało .?

Kto ma 7007 i moze cos doradzić

Do góry