W moim przypadku mogę tylko mieć projektor short throw więc padło na optoma GT760 i jestem prze zadowolony. Dam tu kilka screenów
etc.
Zdjęcia robione dennym aparatem z iphona więc nie odzwierciedlają effektu,
obraz 140 cali na zwykłej beżowej ścianie.
3D z okularami ZD301 dp-link to "wyprawa na inna planetę"
Projektor bierze wszystkie rozdzielczości, Hz etc. Fakt jest tylko HD ready 720p, ale nie ma żadnych problemów z 1080p cz i. Nie widzę żadnej tęczy, a trochę się obawiałem tego po lekturze tego forum. 3400 lumenów działa super w trybie eco+, Mówie do kobiety zrobimy sobie seans filmowy - ok ale będe sobie robiła paznokcie w czasie filmu eh..... więc musielismy oblądać przy lampce i zaskoczenie, obraz nadal bardzo jasny.
Osobiście polecam Optoma GT760 dla tych co maja problem z małymi pokojami rewelacja
pzdr
p.s.
Przy pełnym świetle

etc.
Zdjęcia robione dennym aparatem z iphona więc nie odzwierciedlają effektu,
obraz 140 cali na zwykłej beżowej ścianie.
3D z okularami ZD301 dp-link to "wyprawa na inna planetę"
Projektor bierze wszystkie rozdzielczości, Hz etc. Fakt jest tylko HD ready 720p, ale nie ma żadnych problemów z 1080p cz i. Nie widzę żadnej tęczy, a trochę się obawiałem tego po lekturze tego forum. 3400 lumenów działa super w trybie eco+, Mówie do kobiety zrobimy sobie seans filmowy - ok ale będe sobie robiła paznokcie w czasie filmu eh..... więc musielismy oblądać przy lampce i zaskoczenie, obraz nadal bardzo jasny.
Osobiście polecam Optoma GT760 dla tych co maja problem z małymi pokojami rewelacja
pzdr
p.s.
Przy pełnym świetle

Ostatnia edycja: