Chrisk 89 poczytaj sobie opinie na forum o odtwarzaczach BD spod znaku LG w odpowiednich wątkach. Jest dobrze do chwili gdy firma dba o aktualizacje softu. Obsługa gwarancyjna , hmm temat rzeka. Ja bym ci raczej polecił coś ze stajni Samsunga lub jakiegoś BD Panasonica. W pierwszym masz multimedia, czytanie plików, w drugim chyba znacznie lepsze parametry obrazu. Ale jeśli zakładasz, że za 2-3 lata zmienisz odtwarzacz, to śmiało kupuj LG-ka. Przynajmniej z pilotami będziesz miał jeden kłopot mniej.
1. No właśnie czytam i ... po cichu liczyłem na (p)odpowiedź w tym miejscu jakiegoś właściciela LG.
A od czytania, to aż mi łeb spuchł i teraz dopiero łeb jak sklep!
2. Byłby to mój pierwszy odtwarzacz, który nie byłby ... Panasonicem. Obecnie (w stopce widać) zajeżdżam trzeci odtwarzacz DVD Panasonic od ... 1997roku! Przy czym... dwa poprzednie nadal działają Problemem w pierwszym był brak możliwości czytania DVD-/+RW (oraz mp3), w drugim DVD+/-R DL, a w obecnym... brak obsługi nowszych plików, usb, itd.... No dobra - po przeprowadzce jeszcze się tacka przycina i nie zawsze się otwiera
3. Zakładam, że odtwarzacz kupuję niemal do jego śmierci - bądź braku zdatności. Najchętniej na co najmniej 5 lat....
To który z Panasów ma podobne parametry jak LG BP640 Koledzy Forumowicze właściciele tej marki?
P.S.
Budżet dziś może nie puścić - ale żeby dobrze kupić, to ja mogę sobie poczekać i dozbierać te 200, 300zł więcej