Witam.
Myślałem nad takimi : JVC 26s60, jvc 26c50, panasonic 26lx50 i 26lx500, samsung 26r51b. Może Wy znacie inne?
Warunki/Wymagania:
-Jeżeli różnice w TV nie są bardzo znaczące nie chciałbym wywalać kasy w błoto.
-Zależy mi na wysokiej jakości obrazu z tunera Dreambox (Cyf*a+),video i DVI z PCta.
-Chciałbym, żeby miał też wejścia, które nie staną sięprzezytkiem w ciagu najblizszych 2-3lat. Nie wiem jak z tym HDMI, czy w ogóle jestem to w stanie wykorzystać i czy komponentowe mają taką samą funkcję.
-Przydałby siędobry tuner zwykłej TV.
-Jestem też zainteresowany na temat cyfrowej TV TVP ale nie wiem jak to ma działać, a fajnie byłoby gdyby ten TV to obsłużył.
-Czy możecie polecić sklepy gdzie można bezpiecznie i tanio nabyć ten sprzęt?
Pozdrawiam wszystkich. Czekam na odpowiedzi. Dzięki!!
Myślałem nad takimi : JVC 26s60, jvc 26c50, panasonic 26lx50 i 26lx500, samsung 26r51b. Może Wy znacie inne?
Warunki/Wymagania:
-Jeżeli różnice w TV nie są bardzo znaczące nie chciałbym wywalać kasy w błoto.
-Zależy mi na wysokiej jakości obrazu z tunera Dreambox (Cyf*a+),video i DVI z PCta.
-Chciałbym, żeby miał też wejścia, które nie staną sięprzezytkiem w ciagu najblizszych 2-3lat. Nie wiem jak z tym HDMI, czy w ogóle jestem to w stanie wykorzystać i czy komponentowe mają taką samą funkcję.
-Przydałby siędobry tuner zwykłej TV.
-Jestem też zainteresowany na temat cyfrowej TV TVP ale nie wiem jak to ma działać, a fajnie byłoby gdyby ten TV to obsłużył.
-Czy możecie polecić sklepy gdzie można bezpiecznie i tanio nabyć ten sprzęt?
Pozdrawiam wszystkich. Czekam na odpowiedzi. Dzięki!!