bardzo proszę o informacje o TV LCD Philips 42pfl7404h/12
moje warunki podawałem w poście #274
oglądałem wczoraj ten TV i ogólnie mi się spodobał
teraz próbuję znaleźć o nim więcej informacji
na tyle na ile byłem w stanie sprawdzić w sklepie, input lag w trybie gra zdaje się nie przeszkadzać w graniu, jednak chciałbym poznać opinnie innych
gdy podłączyłem TV do ps3 i początkowo nie ustawiłem trybu gra, input lag był masakrycznie wielki - był odczuwalny w menu konsoli, dlatego boję się że nawet w trybie gra ten TV ma jeden z większych lagów w porównaniu do innych dostępnych LCDków
czy polecalibyście kupno tego TV czy raczej coś innego będzie lepsze?
inny kandydat to 40 calowe sony w5500 albo samsung b650
zależy mi na dobrym płynnym obrazie z ps3 i przyzwoitym SD ze zwykłej kablówki
za philipsem przemawia to, ze mam inne sprzety philipsa w domu, wiec dalej zostane przy jednym pilocie, 42 cale kontra 40 cali pozostalych LCDkow, ponoc bardzo dobry dzwiek i ponoc wieksza liczba wyswietlanych kolorow - czy to prawda? ktos wie jaka tam matryca siedzi?
plamzy jednak nie chcę, oglądałem panasa G10 - green ghosting był nawet do zaakceptopwania, ale pojawiła się kolejna wada - obraz z tej plazmy odbija się w szybie i już pod niewielkim kątem widać pod właściwym obrazem jego odbicie
dziwny efekt, który kiedyś miałem na monitorze PC - strasznie mnie on irytował i nie chcę znowu patrzeć na coś takiego
proszę pomóżcie - chciałbym już dokonać zakupu