dysk pilot
Ten dysk nie zadziała, bo prawdopodobnie elektronika robi za huba usb tak jakbyś miał rozdzielacz usb a tego tv nie zobaczy. Ostatecznie przywrócić ustawienia fabryczne, u mnie wiele razy pomogło w tym modelu. Inna sprawa ze trzeba konfigurować tv od nowa. AA na fat32 to zapomnij głupi pomysł.
Co do pilota to jakiś szmelc, po co sony go dało jak częściej nie działa jak działa. *************** smartfona musze trzymać pod ręką albo klawiaturę.
Przeglądarka opera muli się, jak licho. Na galaxy s5 net działa o niebo lepiej i szybciej. Myślałem za to wina wifi wiec podłączyłem na kabel i to samo.
Kupiłem tv pod koniec wakacji, myślę sobie ma dvb-s2 to wywala dekoder nc+ ale jak się okazało to tv choć miał nagrywać to nie nagrywał i pipu nie miał choć w sklepie powiedzieli ze ma, no ale niby juz ma (nie testowałem jeszcze).
Ale najlepsze to jak włączam to widzę okienko treści aplikacja....została zatrzymana Ok. ***************ica mnie wtedy bierze.
DZIĘKUJĘ CI SONY ZA SZMELC.
zapomniałem dopisać za nie załącza mi subaru w kinie Blue Ray musze to robić sobie sam.