jaki dysk przenosny do sony-50w755c?

lechr

New member
dysk pilot

Ten dysk nie zadziała, bo prawdopodobnie elektronika robi za huba usb tak jakbyś miał rozdzielacz usb a tego tv nie zobaczy. Ostatecznie przywrócić ustawienia fabryczne, u mnie wiele razy pomogło w tym modelu. Inna sprawa ze trzeba konfigurować tv od nowa. AA na fat32 to zapomnij głupi pomysł.
Co do pilota to jakiś szmelc, po co sony go dało jak częściej nie działa jak działa. *************** smartfona musze trzymać pod ręką albo klawiaturę.
Przeglądarka opera muli się, jak licho. Na galaxy s5 net działa o niebo lepiej i szybciej. Myślałem za to wina wifi wiec podłączyłem na kabel i to samo.
Kupiłem tv pod koniec wakacji, myślę sobie ma dvb-s2 to wywala dekoder nc+ ale jak się okazało to tv choć miał nagrywać to nie nagrywał i pipu nie miał choć w sklepie powiedzieli ze ma, no ale niby juz ma (nie testowałem jeszcze).
Ale najlepsze to jak włączam to widzę okienko treści aplikacja....została zatrzymana Ok. ***************ica mnie wtedy bierze.
DZIĘKUJĘ CI SONY ZA SZMELC.
zapomniałem dopisać za nie załącza mi subaru w kinie Blue Ray musze to robić sobie sam.

Ostatnia edycja:

piotrgryf

Klub HDTV.com.pl
VIP
Witam. Zgadzam się ze wszystkimi co napisałeś. Mam model W809C, ale problemy te same. Dziwne że na systemie od Google nie ma przeglądarki Chrome. Problem z pilotem mnie nie dotyczy, działa w porządku. Telewizor nie usypia dysku twardego. A najgorsze jest to że Sony coś namieszało i telewizor potrafi sam się włączyć. Jest to o tyle dziwne bo dioda się świeci a ekran jest wyłączony. Jak włącze telewizor to wisi. Nie reaguje w ogóle na pilota, pomaga odłączenie zasilania. Wcześniej tak nie było, problem pojawił się, po przedostatniej aktualizacji. Zastanawiam się czy ktoś w Sony testuje to oprogramowanie, czy po prostu wydają kolejne wersje.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Razahell

New member
pendrive dziala inaczej jak dysk z zasilaniem ...

to ze dziala inaczej to wiadomo... moj wpis mial na celu wykluczenie uszkodzonych portow USB w TV...

u mnie czy to Pendrive (pamiec flash) czy HDD (mechaniczny) WD My Book 2TB z zewnetrznym zasilaniem jest wykrywany bez problemu przez TV... i w odróżnieniu od firmowego odtwarzacza VIDEO to na KODI zawartosc dysku jest widoczna praktycznie od razu...

topolaarek

New member
Cześć ja mam LG 55 cali rok temu kupiony na webOSie. Dysk to seagate 3.0 i mi nie widzi jego TV. jak podłącze zwykły dysk 3,5 poprzez kieszeń na usb to TV go widzi. Co może być powodem ?

Do góry