To ciekawe, ale u mnie np. ta dioda świruje, bo na samym początku było tak że gasła wraz z wyłączeniem TV (fabrycznie nowe ustawienia), potem nie wiedzieć czemu po wyłączeniu TV przygasała ale świeciła, a teraz od tygodnia znów gaśnie po wyłączeniu. W czasie kiedy świeciła po wyłączeniu, była pomarańczowa a teraz w kółko biała.
Możesz coś dla mnie zrobić? jeśli masz np. tv z dekodera po hdmi, włącz telewizję, po czym wyłącz telewizor a potem dekoder, a następnie włącz telewizor, nie zmieniaj źródła sygnału tylko od razu wciśnij home i odpal np. jakiś film z YT.
Tło systemu będzie albo czarne albo szare (lub z inną tapetą systemu), a na YoutTube albo odpali Ci się film, albo pojawi komunikat że nie znalazł źródła sygnału (YT będzie widać, ale w tle będzie info o braku sygnału, sprawdź input). Możesz to dla mnie przetestować? W 2 schematach, wyłącz tv potem dekoder i włącz tylko TV , i wyłącz dekoder, potem TV i włącz tylko TV. Lub ktokolwiek kto ma zew. źródło tv.
mi się zdarza że nie ma sygnału i prosi o sprawdzenie input, irytuje to bo też tego nie miałem, a teraz włączam TV, idę na YT, odpalam filmik, a tu w tle info o hdmi...