Radzio2009
New member
Witam.
W dniu dzisiejszym /22.10.2009/ odwiedziłem sklepy Elektro World i Media Markt w Markach pod W-wą.
Porównałem kino domowe Panasonic SC-PT860 i Pioneer DCS-580, wybrałem SC-PT860 /lepszy Design/.
Jeżeli chodzi o EW to ceny w miarę no i sygnał TV ok.
/Bardzo uczynny i cierpliwy sprzedawca, ale brak wiedzy w temacie PDP, na pytanie „co to oznacza w plazmowych TV???” stwierdził, że to błąd w zapisie lub symbol magazynu, albo region Polski i że nie mam na to zwracać uwagi/.
Media Markt to dopiero porażka.
Wszystkie TV /na nie patrzyłem/ ponad 30% droższe niż w Internecie.
A obraz w 50” TV plazmach to totalne samobójstwo sprzedawcy.
Sygnał TV chyba specjalnie zniekształcony., tylko po co ?
A później przed świętami zapewne poprawią parametry i…….
WIELKA WYPRZ….(NIE DLA IDIOTÓW)
No i mam dylemat TX-P42X10Y jest trochę dla mnie za mały, zaś 50 calowy TV jest za duży.
Najbardziej pasuje mi 46”
Z tego co widziałem, to 46” są FULL HD, a ja chcę HD Ready
Co robić ????? POMOCY !!!
Pozdro
W dniu dzisiejszym /22.10.2009/ odwiedziłem sklepy Elektro World i Media Markt w Markach pod W-wą.
Porównałem kino domowe Panasonic SC-PT860 i Pioneer DCS-580, wybrałem SC-PT860 /lepszy Design/.
Jeżeli chodzi o EW to ceny w miarę no i sygnał TV ok.
/Bardzo uczynny i cierpliwy sprzedawca, ale brak wiedzy w temacie PDP, na pytanie „co to oznacza w plazmowych TV???” stwierdził, że to błąd w zapisie lub symbol magazynu, albo region Polski i że nie mam na to zwracać uwagi/.
Media Markt to dopiero porażka.
Wszystkie TV /na nie patrzyłem/ ponad 30% droższe niż w Internecie.
A obraz w 50” TV plazmach to totalne samobójstwo sprzedawcy.
Sygnał TV chyba specjalnie zniekształcony., tylko po co ?
A później przed świętami zapewne poprawią parametry i…….
WIELKA WYPRZ….(NIE DLA IDIOTÓW)
No i mam dylemat TX-P42X10Y jest trochę dla mnie za mały, zaś 50 calowy TV jest za duży.
Najbardziej pasuje mi 46”
Z tego co widziałem, to 46” są FULL HD, a ja chcę HD Ready
Co robić ????? POMOCY !!!
Pozdro