Pytanie
Witam. Jestem babeczką,więc proszę o wyrozumiałość i używanie pojęć raczej kobitkom zrozumiałych

Dzięki z góry!
Mam tv lcd Samsung LE32B460. Laptop asus. Podłączyłam lapka do tv za pomocą kabla video(nie hdmi, ten drugi) oraz audio. W ustawieniach monitora zaznaczyłam kilka monitorów, w drugim , pomocniczym zrobiłam rozdzielczość taką jak w tv-1024 na 768. W monitorze komputera mam zaznaczoną maksymalną 1280 na 800 pikseli. No i udało mi się osiągnąć tyle, że na ekranie tv jest widoczny pulpit,a właściwie jego tło, bez ikonek.
Szukałam tematu w necie i widziałam zdjęcie tv, na którym widoczny jest tv z obrazem pulpitu a w rogu jest widoczny jest jakby mniejszy prostokącik z obrazem z komputera. Gościu twierdził , że można ikonki przenieść z jednego kwadratu na drugi.
Napiszcie , proszę, co jeszcze powinnam zrobić? Czy powinnam zmienić piksele w monitorze kompa , aby były takie same jak w tv? Robiłam to i nic nie dało, tylko obraz w kompie sie pogorszył. Zaktualizowałam sterownik karty graficznej, zaznaczyłam"powiększ pulpit systemu windows do rozmiaru tego monitora". Utknęłam i nie wiem, co dalej? Pomóżcie , proszę...