witam wszystkich.
mam pytanie dotyczace podlaczenia lapka do tv.
tylko w przeciwienstwie do moich poprzednikow mam zwykly plaski kineskopowy telewizor.
nie zaden lcd, led czy plazme.
PHILIPS 32PW8719/12
32PW8719/12 Philips widescreen TV 32PW8719 Philips 32" 100Hz digital scan with Digital Crystal Clear - Philips Support
sa w nim tylko takie wyjscia:
*chinche lewy oraz prawy (pod wzmacniacz)
*2 x scart (euro):
gniazdo scart1 ma wejście i wyjście audio, wejście i wyjście video oraz wejście RGB
gniazdo scart2 ma wejście i wyjście audio i video oraz wejście S-VHS
POSIADAM WOLNE WYJSCIE: scart2
*chinche rgb + s-video (wszystkie 4y kolo siebie)
w laptopie wyjscie vga
poradzcie mi prosze jak najlepiej tego dokonac.
mam taka koncepcje; mianowicie:
ADAPTER PRZEJŚCIÓWKA KABEL PC na TVV VGA S-VIDEO (1307839923) - Aukcje internetowe Allegro
+
KABEL VGA D-SUB Gruby 15M/15F dł 5 m (1308606537) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Podłącz TV do PC KONWERTER VGA/D-SUB=EURO HIT!! (1300715005) - Aukcje internetowe Allegro
prosze doradzcie mi czy wogole bedzie to dzialac wszystko ok w propozycjach ktore podalem.
jesli tak to ktora jest lepsza wzgledem jakosci bo wzgledem ceny to wariant pierwszy jest lepszy.
jesli sadzicie ze jedna oraz druga opcja to lipa poradzcie mi co mam zastosowac wzamian.
dziekuje za wypowiedzenie sie.
pozdrawiam.
mam pytanie dotyczace podlaczenia lapka do tv.
tylko w przeciwienstwie do moich poprzednikow mam zwykly plaski kineskopowy telewizor.
nie zaden lcd, led czy plazme.
PHILIPS 32PW8719/12
32PW8719/12 Philips widescreen TV 32PW8719 Philips 32" 100Hz digital scan with Digital Crystal Clear - Philips Support
sa w nim tylko takie wyjscia:
*chinche lewy oraz prawy (pod wzmacniacz)
*2 x scart (euro):
gniazdo scart1 ma wejście i wyjście audio, wejście i wyjście video oraz wejście RGB
gniazdo scart2 ma wejście i wyjście audio i video oraz wejście S-VHS
POSIADAM WOLNE WYJSCIE: scart2
*chinche rgb + s-video (wszystkie 4y kolo siebie)
w laptopie wyjscie vga
poradzcie mi prosze jak najlepiej tego dokonac.
mam taka koncepcje; mianowicie:
ADAPTER PRZEJŚCIÓWKA KABEL PC na TVV VGA S-VIDEO (1307839923) - Aukcje internetowe Allegro
+
KABEL VGA D-SUB Gruby 15M/15F dł 5 m (1308606537) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Podłącz TV do PC KONWERTER VGA/D-SUB=EURO HIT!! (1300715005) - Aukcje internetowe Allegro
prosze doradzcie mi czy wogole bedzie to dzialac wszystko ok w propozycjach ktore podalem.
jesli tak to ktora jest lepsza wzgledem jakosci bo wzgledem ceny to wariant pierwszy jest lepszy.
jesli sadzicie ze jedna oraz druga opcja to lipa poradzcie mi co mam zastosowac wzamian.
dziekuje za wypowiedzenie sie.
pozdrawiam.