Kiki proszę Cie skończ już gadać głupoty jakie to super ceny ma blackninja,zanim powiesz coś to sam się z nim skontaktuj i sprawdż bo nie wiesz co mówisz,najlepiej powiedz że blackninja to załatwi za pół ceny!
Tak się składa że niedawno sam go pytałem o tego ampli i powiedział sporo więcej niż 2000tyś także chłopie skończ gadać głupoty!
Augin ja też kupiłem tego harmana za niecałe 2000tyś także wiem dokładnie o jakim sklepie mowa bo tylko w nim jest taka cena,zresztą w moim mieście wziąłem ostatnią sztukę.
Powiem Ci tak raczej nic nie sprawdzisz w sklepie,ja wziąłem do domu i mam 14dni na sprawdzenie i oddanie bez podawania przyczyny.Co mogę Ci powiedzieć to wszystko co o nim przeczytałeś na tym forum to prawda
Jeżeli chodzi o dżzwięk to naprawdę wymiata,mam do porównania starego denona avr1803 i różnica jest ogromna ale jest też druga strona medalu a mianowicie pykanie w głośnikach,które mnie już ostro wkurza,ucinanie początków utworów i mega wentylatory które chodzą jak we fiacie 125p
tzn,tak często i głośno a sam ampli grzeje się tak że w życiu nie widziałem takiego ampli!!!Jeżeli po upgrade softu to się nie zmieni to go oddaje!Mój denon w porównaniu do harmana to poprostu mistrz niezawodności,kupiłem go używanego jakieś 7 lat temu,do dzisiaj chodzi jak nówka.
Podsumowując za normalną cene chyba bym nie kupił tego ampli,no ale za niecałe 2000tyś to naprawde ciężko było go nie wziąść chociażby po to żeby go sprawdzić