Pax vobiscum panowie! Widzę, że - mimowolnie - wsadziłem kij w mrowisko (dobrze, że nie w szprychy). Co do moich wyborów, to szala przechyla się lekko w stronę Hitka (trochę żal mi zdradzić Pionka), choć tak naprawdę, to nie mam żadnego rzeczowego uzasadnienia (może ta bajerancka podstawa). Jednakowoż Pionek jest chyba ciut ładniejszy (jeśli już na takie niuanse schodzimy).
Jeszcze jedna merytoryczna kwestia - te Hitki sprzedawane przez autoryzowanego przedstawiciela (Horn bodajże) mają polskie menu (wersja N jeśli dobrze pamiętam), a inne nie - czy można to jakoś "naprawić" - z tego co pamiętam z Waszych poprzednich dywagacji, grzebanie w menu serwisowym nie dało żadnych rezultatów w tej kwestii.
Pozdrawiam - tym razem z Poznania deszczowego
Jeszcze jedna merytoryczna kwestia - te Hitki sprzedawane przez autoryzowanego przedstawiciela (Horn bodajże) mają polskie menu (wersja N jeśli dobrze pamiętam), a inne nie - czy można to jakoś "naprawić" - z tego co pamiętam z Waszych poprzednich dywagacji, grzebanie w menu serwisowym nie dało żadnych rezultatów w tej kwestii.
Pozdrawiam - tym razem z Poznania deszczowego