Darth_Vader
New member
witam wszystkich ponownie i dziękuję za wasze wypowiedzi. Po przeczytaniu postów, oraz po zasiegnięciu opinii w kilku sklepach właściwie zdecydowałem sie już na zakup Hitachi 42PD8600. Teraz załatwiam już tylko środki finansowe .. i jak dobrze pójdzie to do końca tygonia zamienie je na nowiutką plazme . Mam tutaj nadzieję, że jakieś pelzające gady to tylko te z discovery zobacze, a kontakt z serwisem firmowym bedzie dla mnie pojęciem czysto teoretycznym. Plazme mam wstępnie zamówioną w sklepie w Gdańsku za 5300 zeta (myśle że to niezła cena, chociaż jak bym jeszcze jakiś czas poczekał to kto wie ile można by z niej zjechać). Ale tak czekać to sobie można całe życie, kiedyś trzeba sie w końcu zdecydować na zakup. Jak juz tylko uruchomię ją u siebie w domu, oczywiście podzielę sie opinią na forum. (no chyba żebym jej jednak nie kupił, ale na chwilę obecną jestem do niej przekonany na 99%). Minusy w stosunku do PV60 to 1 wejście hdmi, i większy pobór mocy. Poza tym chyba same plusy. Jak kupim to obaczym