Nie za bardzo mogę pomóc w wyborze konkretnej plazmy, mogę tylko, powiedziec co ja wybrałem Hitachi 42PDP8600, ze względu że są to czyjeś niejednokrotnie ciężko zarobione pieniądze.
Ja mam kablówkę UPC, DVD Pioneer 696 i jestem bardzo zadowolony, na tyle mnie obecnie było stać.
Znając markę Hitachi jeszcze z monitorów graficznych, wiem, że ta firma mnie nie zawiedzie i nie zawiodła.
Co do Panasonica nie mogę się wypowiedzieć na tak czy nie, ponieważ nigdy nie miałem ani telewizorów, ani monitorów tej firmy?, a w opinie tych co maja lub sprzedają nie za bardzo mogę ufać, nie ze względu że oszukują, ale ze opinia jest czymś indywidualnym, spostrzeżeniem własnych odczuć czy sugestii.
Gdybym miał dużo pieniędzy nie miał bym dylematu z wybraniem plazmy, kupiłbym za 20 tyś złotych i na pewno bym był zadowolony, ale ja miałem tylko 5,5 tyś złotych i też jestem bardzo zadowolony.
Ja mam prośbę do posiadaczy Hitachi 42PDP8600 aby bardziej coś mogli pisać o własnych spostrzeżeniach na temat tej plazmy, każdy może coś odkrył jakaś zaletę czy wadę tej plazmy i chciałby wymienić własne spostrzeżenia.