No niewiem. A jak wygląda wgrywanie treści na ten dysk? Trzeba wyciągać i podpinać pod kompa?Ale z wewnętrznym dyskiem to jest dopiero wygoda
No niewiem. A jak wygląda wgrywanie treści na ten dysk? Trzeba wyciągać i podpinać pod kompa?Ale z wewnętrznym dyskiem to jest dopiero wygoda
Jaki masz dysk?Ale z wewnętrznym dyskiem to jest dopiero wygoda
Chyba tak będę musiał zrobić, bo pomysły już mi się wyczerpały.
Nawet chciałem oddać, bo myślałem, że może walnięty, ale jak wpiąłem bezpośrednio do PCeta to od razu poszedł bez problemu.
Ja mogę jedynie wypowiedzieć się co do zewnętrznego hdd; na q5 działa elegancko, żadnych problemów, a ZetaTorrents działa bez zarzutu. Co do usypiania dysku; tym bym się całkowicie nie przejmował; współczesne dyski mogą nie przerwania pracować dziesiątki tysięcy godzin; to sobie zadaj pytanie czy dysk zakupiony obecnie będziesz używał jeszcze za dajmy na to 5 czy 10 lat ?Cześć.
Jako że zastanawiam się nad zakupem Q5/10 chciałbym się Was podpytać o jeden aspekt - jeśli oczywiście dotykaliście go podczas pracy z tymi urządzeniami.
Dysk wewnętrzny q10 rozumiem iż pracuje przez cały czas działania urządzenia - czy można go jakoś programowo wyłączać aby nie katować hdd? Jak wygląda sprawa działania u/t/a_torrent'a z hdd (q5) podpiętego via usb? Czytałem na jakimś forum iż q10 radzi sobie z wewnętrz wbudowanym standardowo - ale nie chcąc katować go cały czas rozważam jego młodszego brata.
Macie może w tym temacie jakieś doświadczenia?
Z góry dzięki
Witam mam problem ze swoim odtwarzaczem Q5 Pro pisze tu ponieważ ludzie pisza że jest to bliźniaczy odtw.Q10 pro.
Otóż kodi przestało mi działać i system sie zawieszał zrobiłęm hard reset z tyłu urządzenia z wgraniem ustawień które dostałem od sprzedajacego poprzez usb.teraz działa wszystko prócz dźwięku dts-hd true hd w kodi w media center działa.Robiłęm wszystko w ustawieniach hdmi output mam usatwaione auto,hbr output raw 5.1.A w kodi ustawieniach zezwalaj na przekazywanie dźwięku włączone i jest tylko dd ac3 dd plus do zaznaczenia.
Czy ktoś może mi napsiać co mam zrobić bo już chyba wszystko robiłem i nic nie pomaga odtwarzacz mam podłaćzony pod amplituner.
Sprobuj zainstalowac custom firmware 2.0.7
Mialem podobny problem i ten firmware to rozwiazal
ps. Nie moge dodac linka z powodu zabezpieczen forum
Dźwięk HD tylko przez wbudowany Media Center lub używając wrappera. Player w Kodi nie odtwarza dźwięku HD