Witam,
Mam pytanko do posiadaczy sprzętu. Na allegro jest jeden gość który sprzedaje himedia. Zdecydowałem się już na zakup tego odtwarzacza ale co ciekawe ma 600a w cenie 380zł a 900a w cenie 370zł. Co ciekawe wiekszość tu decyduje się na starszy model, możecie doradzić ?
Czy wgranie firmware Xtreamera do HD600B spowoduje problem z odbiorem sieci po wifi (zewnętrzną kartę podłączę przez usb) ? Bedę wdzięczny za podpowiedź!
Czy wgranie firmware Xtreamera do HD600B spowoduje problem z odbiorem sieci po wifi (zewnętrzną kartę podłączę przez usb)
karta powinna być oparta na chipsecie Realtek RTL 8191 SU albo RTL 8192. (...) Może ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje?
z kolei Nixon7 kilka postów wyżej zasiał wątpliwość, bo u niego weeb tv po zmianie softu nie działa. Może popełnił jakiś błąd podczas instalacji
U mnie niestety problem z donglem WiFi i fw Xtreamera do HD600B występuje. Dongl zakupiony razem ze sprzętem na Futeko.com.
Wykrywa sieć bezprzewodową, ale potem testuje sieć i jest "test failed".
Ten problem nie występuje z fw od HiMedia.
Ale za to na fw HiMedia przestał działać YouTube; pozostałe IMS działają - też tak ktoś ma?
Ja mam również HM 910B.Też miałem problem z wifi.Po każdym wyłączeniu urządzenia musiałem się od nowa logować żeby wifi działało.Problem mój rozwiązałem przez przypadek.Otóż dostałem nowy router od Netii ,podłączyłem,i wszystko działa do dziś idealnie.Mam HM 910b i nie można połączyć się z Wifi ! Mam połączonego po Lan-ie. Super serwis robi z klientów idiotów wmawiając że nie umieją ustawić. Problem z Wifi ma wielu użytkowników tych odtwarzaczy!!!
U mnie niestety problem z donglem WiFi i fw Xtreamera do HD600B występuje. Dongl zakupiony razem ze sprzętem na Futeko.com
Hej, mam pytania dwa, pewnie dla was dość banalne.
Czy mogę dokupić do mojego himedia 600b dysk SATA 2, 1TB ?
czy ma znaczenie prędkość obrotowa dysku ?