niestety taktomek_fcb napisał:N'ka czasem nie paruje kart z dekoderami? Bo jeśli tak to do odbioru N i multipakietu C+ potrzebne byłyby dwa pudła ;/
niestety taktomek_fcb napisał:N'ka czasem nie paruje kart z dekoderami? Bo jeśli tak to do odbioru N i multipakietu C+ potrzebne byłyby dwa pudła ;/
Niezupełniebrodacz napisał:(...) Dodatkowo maksymalne ustawienie zuma w każdym aparacie czy kamerze zmniejsza jasność obiektywu a tym samym wpływa na otwarcie przysłony (spada ostrość) i wydatniejsze szumy obrazu.
W książeczce od UPC odnośnie TV Cyfrowej masz na którejś z ostatnich stron podane kody do urządzeń takich jak TV, DVD, itd. Musisz wklepać je w odpowiedniej konfiguracji tak jak podane jest to w instrukcji i wtedy wszystko będzie śmigało aż miłokloncd napisał:Mam pytanko czy istnieje możliwość sterowania jednym pilotem (od dekodera CISCO z UPC) chodzi o ustawienia dźwięku. Aktualnie kanały przełączam pilotem od tunera a dźwięk muszę ustawiać z pilota sony sony 40w5500 (udało mi się raz tylko nie wiem jak to zrobiłem - pilotem od tunera mogłem sterować głosem.
Ja mam Mediabox Philips. Zauważyłem, że niektóre telewizory (aktualnie Samsung SyncMaster T240HD) wyłącza obraz w momencie przełączenia pilota w tryb TV.kloncd napisał:Mam pytanko czy istnieje możliwość sterowania jednym pilotem (od dekodera CISCO z UPC) chodzi o ustawienia dźwięku. Aktualnie kanały przełączam pilotem od tunera a dźwięk muszę ustawiać z pilota sony sony 40w5500 (udało mi się raz tylko nie wiem jak to zrobiłem - pilotem od tunera mogłem sterować głosem.
StysieK napisał:czy te Cisco są OK ??? jakoś nikt nie pisze o nich złego słowa.
philipsa mam juz dosyć, jestem skłonny odejść z UPC już...
Zadzwoń na infolinię i powiedz, że z powodu źle działającego dekodera chcesz zrezygnować z usług, a zaproponują Ci wymianę na Cisco.StysieK napisał:czy te Cisco są OK ??? jakoś nikt nie pisze o nich złego słowa.
philipsa mam juz dosyć, jestem skłonny odejść z UPC już...
brodacz napisał:...
a) przybędą kanały HD
b) stanieją telefony
c) przyspieszy internet...
Z pewnością.brodacz napisał:...Bo nie zgadniecie...
brodacz napisał:Wreszcie dobre wieści (prawdziwe) dla abonentów upc. Od wielu miesięcy klienci oczekiwali zmian na lepsze więc 2 m-ce temu obniżono ceny usługi telefonicznej. Do szefostwa dobiegły jednak sygnały, że to nie poprawiło sytuacji. Zatem przed
przed miesiącem przyspieszono internet. Minął miesiąc i wciąż to nie to... I nagle bomba !!! Od przyszłego miesiąca (i tu szybki quiz)
a) przybędą kanały HD
b) stanieją telefony
c) przyspieszy internet
Za poprawną odpowiedź nagradzam każdego atrakcyjnym upominkiem. Dlaczego ? Bo nie zgadniecie...
brodacz napisał:przed miesiącem przyspieszono internet. Minął miesiąc i wciąż to nie to... I nagle bomba !!! Od przyszłego miesiąca (i tu szybki quiz)
b) stanieją telefony
Za poprawną odpowiedź nagradzam każdego atrakcyjnym upominkiem. Dlaczego ? Bo nie zgadniecie...
raczej jeszcze nie choc wiem juz ze zaczynaja testowac,o vod bylo wiadomo od dawna ze sie pojawi...ja obstawiam ze przybeda co najwyzej tylko jakies kanaly sdpjurek02 napisał:czyżby VOD??
lub wybiore opcje super optymistyczna i wybiore a,b oraz cbrodacz napisał:Wreszcie dobre wieści (prawdziwe) dla abonentów upc. Od wielu miesięcy klienci oczekiwali zmian na lepsze więc 2 m-ce temu obniżono ceny usługi telefonicznej. Do szefostwa dobiegły jednak sygnały, że to nie poprawiło sytuacji. Zatem przed
przed miesiącem przyspieszono internet. Minął miesiąc i wciąż to nie to... I nagle bomba !!! Od przyszłego miesiąca (i tu szybki quiz)
a) przybędą kanały HD
b) stanieją telefony
c) przyspieszy internet
jesli jak pisze brodacz wiesci sa prawdziwe niech napisze wprost co to za wiesci....yacek _b napisał:brodacz jedziesz tu z nami jak z dzieciakami , daruj sobie juz chłopie bo zaczyna mnie to wk***** . Alba dajesz niusa pewnego , albo nie