vvilk napisał:No wreszcie!
Dawno nikt tu dowcipow nie pisal...
he he,co tydzien tvp info w niedziele od 18.00 do 20.00 puszcza tvp sportAlan83 napisał:Chwile temu zoabczylem ze na kanale gdzie wczesniej bylo emitowane TVP Info UPC wrzucil TVP SPORT (wlasnie leci mecz Portugalia-Wegry, jakos bardzo slaba). Ciekawe czy to chwilowa emisja testowa czy juz na stale?
Jako ciekawostke podam fakt ze teraz nie moge juz znalezc TVP Info
Alan83 napisał:Chwile temu zoabczylem ze na kanale gdzie wczesniej bylo emitowane TVP Info UPC wrzucil TVP SPORT (wlasnie leci mecz Portugalia-Wegry, jakos bardzo slaba). Ciekawe czy to chwilowa emisja testowa czy juz na stale?
Jako ciekawostke podam fakt ze teraz nie moge juz znalezc TVP Info
burkow napisał:Mam to samo z TV Sharp, czasem nawet przy podgłaśnianiu TV wszystko mi się wiesza. Pilot tego dekodera "kłóci się" z innymi. Najbardziej z tym od Sharpa. Ale też ostatnio zauważyłem przy korzystaniu z pilota Denona (ampli), że przy jego używaniu dekoder się włącza. Do pasji mnie to doprowadza, ale nie widzę rozwiązania.
a ja mam taki sam tv a dekoder mam thopmsona ,noi musze dwoch pilotow ale takich szopek niemamchato.pl napisał:Też mam Sharpa, a do sterowania (wszystkim) używam pilota Logitech Harmony 525. I też mam podobne szopki - podkręcam głośność, a tu mi się kanały przestawiają. Myślałem, że to wina Logitech'a, ale czytając wasze posty widzę, że problem leży gdzie indziej ...
.
none napisał:Dla zainteresowanych.
Plusy zamiany Philipsa na Cisco:
1.Po hdmi wreszcie idzie sygnał 5.1 do amplitunera.
2.Pilot z amplitunera Denon wreszcie nie przełącza mi kanałów w dekoderze. ( to było wkurzające).
3.Wreszcie dodana obsługa DVR i Radia z pilota.
4.Cichy (już go nie muszę wyłączać na noc).
5.320Gb na programy
6.Wielkość pasuje do zestawów audio.
Minusy jak narazie:
1.Za bardzo świeci w nocy.
2.Nie nagrywa dwóch kanałów jednocześnie.
Szekspir napisał:do minusów dodałbym jeszcze:
Wadliwe złącze optyczne. Miałem 3 dekodery cisco i na każdym był ten sam błąd. przerywał dzwięk co kilkadziesiąt sekund. "Dekoder był podłączony ze wzmacniaczem po optyku. W Philipsie nie ma tego problemu..
A co do intensywności światła wydaje mi się, że podobnie dają po oczach w nocy.. Cisco może nawet troszke mocniej.