Cześć
Postanowiłem troszkę podrążyć :banned: sprawę wypowiedzi konsultanta w UPC w kwestii kanałów HD, a tak naprawdę ich braku
Poniżej wstawiam maila jakiego wystosowałem do UPC zobaczymy czy cokolwiek odpiszą czy też odpisują tylko na te pozytywne i wygodne dla siebie
"Witam serdecznie
Jestem osobą która jest na etapie ewentualnego poszukiwania nowego kompleksowego dostawcy usług internet,tv,telefon, ponieważ wygasa mi umowa z moim dotychczasowym dostawca firmą ASTER. dlatego pozwoliłem sobie w dniu wczorajszym tj. 26-09-09 zadzwonić do Państwa z prośbą o przybliżenie oferty. Okło godziny 21:00 odebrał konsultant i ku mojemu najpierw zdziwieni a później irytacji na moje pytanie dlaczego firma UPC ma tak marną ofertę kanałów HD odpowiedział " że to jest wina tylko i wyłącznie dostawców kanałów HD którzy dają ich zbyt niską jakość i dlatego UPC ma ich tak mało"...No cóż jeżeli jest to odpowiedz która ma przyciągnąć nowego klienta to jest to delikatnie mówiąc żałosne no chyba że ten Pan traktuje zawsze nowego klienta jak idjote

!? Skoro dla Państwa np. kanał EuroSport "zwykły" jest lepszej jakości niż kanał EuroSport HD to gratuluje poczucia humoru

((
Proszę mi powiedzieć jakie naprawdę jest stanowisko w tej sprawie (kanały hd) firmy UPC dlaczego Państwa oferta tak bardzo odbiega od konkurencji i dlaczego jest tak uboga ????
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedz. "