voyagerPit
New member
Super wiadomość! W ostatniej chwili i taka niespodzianka! Brawo.
Wszyscy krytykanci i krzykacze powinni uderzyć się w pierś!
Wszyscy krytykanci i krzykacze powinni uderzyć się w pierś!
takie-zawszegdy tylko się dowiem to zaraz napiszę ale tylko pewne informację bedę podawał tylko czy chcecie żebym wał je podawał??
Napewno na stałe włączyli ? GRACJAN oczywiście , że nas informuj.
i mam nadzieję że pozwolicie mi zostać na Forum na stałe
stary to wolne forum ...
moja rada , jak juz masz cosik powiedzieć , sprzedać jakieś info , to tylko " pewne ' , lepiej mniej mówić niż potem , palić głupa ( jak brodacz )
pozdr.
Szacun dla tych Panow, ktorzy przepowiedzieli, ze pojawia sie kanaly TVP. Niemniej jednak podtrzymuje swoje zdanie, ze trzeba z dystansem podchodzic do internetowych nieoficjalnych przeciekow. Ja tak zawsze robie. Teraz jestem mile zaskoczony, zamiast byc rozczarowanym
Osobnym tematem jest marketing UPC, ale to juz chyba nie nasze zmartwienie
Koleś ty chyba masz schizę... albo kompleks Krakusa. jeszcze żaden z twoich postów nie zawierał niczego merytorycznego oprócz nagonki na mnie. Byłem jedynym, który jasno się wypowiedział o rewelacjach, w które ty i inni napaleńcy uwierzyliście. O nowościach napisze Wam na dzień przed opublikowaniem ich w mediach. Jak zechcę, bo takim anencefalikom jak ty to aż szkoda cokolwiek pisać. Nie jestem trzylatkiem by się chwalić co wiem i ludzie twojego pokroju nie wymuszą nic na mnie.
ale niema 5.1
Może masz kompleks wyższości
U mnie wszystkie są w selekcieA do jakiego pakietu zalicza nowe kanaly do maxa czy do super hd bo oficjalna strona upc nic nie podaje
?