Witam.
Podłączę się do tematu.
Na wstępie podziele się krótko wrażeniami z użytkowania dekodera Philips Pvr Hd od jakichś dwóch tygodni.
Przedłużałem umowę z Cyfrą+ i dostałem 50% upustu na full pakiet prestiżowy HD i 50 % na wynajem dekodera philips Hd pvr. Dekoder używam ok. dwóch tyg. i jutro jadę go wymienić bo przed chwilą padł. Pokazuje informacje że "brak sygnału sprawdź antenę".
Nie muszę sprawdzać anteny bo jest ustawiona na 100% dobrze. W innym pomieszczeniu odbieram poslat cyforwy z tej anteny i sygnał jest bdb, poza tym podłączyłem stary dekoder philipsa, którego na szczęście nie sprzedałem i wszystko normalnie działa. Ponownie włączyłem Philipsa Pvr Hd i ten sam komunikat. Nic nie działa. Nie może znaleźć listy, nie może zmienić oprogramowania po prostu "umarł" i to najprawdopodonie po wgraniu dostępnej aktualizacji oprogramowania o co dekoder sam poprosił po włączeniu go dzisiejszego wieczora.
Co za badziew...Będę teraz zapewne jeździł i wymieniał ten badziew co dwa tygodnie. Poza tym stary dekoder jest o wiele lepszy, lepszy pilot (wygodniejszy i wyprofilowany lepiej leży w dłoni) kanały się szybciej zmieniają i nie zawieszają się na moment po zmianie właśnie oglądanej pozycji na inną - jak to ma miejsce w philips pvr hd
Nie brałbym już tego philipsa na pewno, ale co zrobić - człowiek jest skazany na ten sprzęt, bo nie ma innego zamiennika.
Trochę odbiegłem od tematu, a mianowicie chciałem tylko zapytać o opcję HBO Digital ... czy za to się płaci dodatkowo jeśli posiada się najwyższy pakiet prestiż + Hd ?
Pozdrawiam