mam 255 od 8 miesięcy i powiem tyle:
na początku nie pykał (~3 miesiące), potem przeczytałem na forum, że są problemy z pykaniem, no i sam zacząłem nasłuchiwać, pykanie się oczywiście pojawiło (albo sam je sobie wmówiłem....)
po czterech miesiącach pykał delikatnie, wentylatory warczały i spalił się dsp... spoko: reklamacja oczywiście napisałem o pykaniu (którego nota bene zbytnio nie uświadczyłem), mając nadzieję, że coś poprawią.
minęły kolejene 4 miesiące:
teraz to już wiem co to znaczy pykanie - jak oglądam film i dam pause i ponownie play to taki strzał idzie z frontów, że normalnie, aż mi głupio przed sąsiadami, nie dość że im daję popalić filmami to jeszcze takie odgłosy
ostanio najpierw włączam mute
tak więc sprzęt znowu jedzie do serwisu...
moja opinia

kolejność przypadkowa)
- wyświelacz rewelacyjny
-faktem jest że spierdzielili coś z basem i dopiero ten najnowszy 96.1.1 coś z tym wkońcu zrobił.
-nie wiem czy coś się zmienio w Ezset (czy jakoś tak, i tak jedzie do serwisu...)
-były problemy z logic7, ale minęły
-pilot w sumie niby ok, ale z drugiej strony jako uniwersalny programowalny to beznadzieja - nie rozpoznaje innych urządzen, które mam w domu
niby coś tam zmienia w TV, ale nie tymi przyciskami co trzeba (np. zmiana kanałów o ile pamiętam to 1 i 3

)
-zaciski do głośników rzeczywiście są beznadziejne. największą wadą jest brak otworka aby wetknąć kable głośnkowe, a przy 2.5 jest kłopot (o 4 nie wspominam ), dodatkowo plastik nie napawa optymizmem
-przyciski na panelu przednim też jakieś takie ..... tescowe...
-sprzęt naprawdę gra przepięknie, muzyka jest czysta, nie męczy, jest góra i dół, jest oczywiście i średnica o czym z całą stanowczością mogę powiedzieć
mimo problemów chyba bym jeszcze raz zaryzykował....
tak jak ktoś napisał: masówka, a przy masówce zawsze są wpadki. dziś produkt ma być szybko na rynku, a czy będzie bezawaryjny to już inna sprawa...