tolko napisał:+ wentylatorki może dwa, a może i 10 nic nie słychać więc daje wiarę producentowi że faktycznie one tam są w ilości 2 sztuk
Witam
Wiatraki są dwa co widac na zalaczonym obrazku.
tolko napisał:+ wentylatorki może dwa, a może i 10 nic nie słychać więc daje wiarę producentowi że faktycznie one tam są w ilości 2 sztuk
wojtaszu napisał:Witam
Wiatraki są dwa co widac na zalaczonym obrazku.
Modrzew5 napisał:Nie on jedyny u mie też wszystko w porządkuk:
Jak bys czytał to byś wiedział (wcześniejsze moje posty- posiadam model pażdziernikowy) nic nie pyka i ma się dobrze.Nie wiem czy wszystkie po wakacyjne partie są wolne od wad ale ten napewno.tolko napisał:To nie jest możliwe, na 100% pyka i ma wszystkie inne problemy, a Ty próbujesz tylko naciągnąć innych żeby też kupili ten najgorszy sprzęt na świecie
![]()
A tak na serio, nie wiem jak to było w egzemplarzach do września, ale chyba nikt się tu nie wypowiedział źle o modelu "po wakacyjnym" i tyle w temacie. Żal mi trochę osób które kupiły wadliwy sprzęt, ale nieraz tak bywa i H/K powinien się jakoś zachować, wymieniając sprzęt na wolny od wad, a teraz te osoby na siłę próbują wszystkim wmówić (szczególnie tym co jednak się zdecydowali na h/k) że ich sprzęt jest wadliwyzazdrość :hmm: hehe