Gta v

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jedyna gra dla ktorej trzymam jeszcze konsole w tej generacji, mozna juz "kupowac" :)

Attachments

• IMG_2649[1].jpg
    IMG_2649[1].jpg
    76,6 KB · Wyś: 66

premek111

Active member
Bez reklam
Trzeba zamawiać , a gdyby wydali również na nextgeny :) ?
Oficjalnie tylko na PS3/Xbox 360 ( PC prawdopodobnie z opóźnieniem ).

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na okladkach widnial napis "premiera na wiosne", ciekawe bo z tego co wiem premiera w wrzesniu. Cos mnie ominelo?

Luki89

New member
Ehh szkoda, strasznie wyczekuję tej gry. Powrót do Los Santos będzie jak wycieczka do czasów gimnazjum. Jest sentyment do chwil, w których się przechodziło San Andreas wraz z kolegami na PS2 :).

Swoją drogą ciekawe jak gra będzie wyglądać i działać na czarnulce. Teren ma być olbrzymi, a samo miasto dużo bardziej szczegółowe od Liberty City.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zdecydowanie wybieram Michaela, do tego genialny podklad Queen'a, cudnie.
Klimat serialu Miami Vice.
Chcialbym widziec taki gameplay jak w tych trailerach, czekam na to juz od 20lat, ale jeszcze chyba przyjdzie poczekac troche. Niestety.

premek111

Active member
Bez reklam
Dla mnie również faworytem jest Michael :) , mam nadzieję że ścieżka dźwiękowa ( a przynajmniej większość ) będzie w klimatach lat 80-tych :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zastanawia mnie ta zmiana bohaterow, jednym slowem bedziemy miec podczas gry mozliwosc zmiany (?)
Jezeli tak, to mimo ze to fajne rozwiazanie, to szczerze mowiac wole identyfikowac sie z jednym bohaterem od poczatku do konca, nie wiem co o tym myslec.

premek111

Active member
Bez reklam
Tak , będzie możliwość zmiany bohatera podczas samych akcji , daje to możliwość użycia elementów strategii itd..
Bez pampersów się nie obejdzie ;-)
Zastanawia mnie możliwość wydania GTAV na next-geny, oficjalnie Rockstar dementował te doniesienia.

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Zastanawia mnie ta zmiana bohaterow, jednym slowem bedziemy miec podczas gry mozliwosc zmiany (?)
Jezeli tak, to mimo ze to fajne rozwiazanie, to szczerze mowiac wole identyfikowac sie z jednym bohaterem od poczatku do konca, nie wiem co o tym myslec.

wiesz w jakiej grze jest taki patent ??
w driver san francisko, np jadąc wyścig z 4 autami, zmieniasz kierowce swojego auta na kogoś kto jedzie z nad przeciwka i walisz na czołówkę, tym sposobem eliminujesz ludzi z którymi się ścigasz i wygrywasz. taka zmiana bohatera ;)
co do gta też nie moge się doczekać, mam nadzieje że ją dopracują, aoby jakiejś wtopy nie było
:)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pamietam, cos tam w niego pograłem licząc na podobne emocje jak w pierwszych odsłonach, ale chyba człowiek się starzeje i to już nie było to, natomiast pierwszego Drivera tak z perspektywy czasu mogę uznac za jedna z najlepszych gier jakie było mi dane grac, dużo frajdy i zabawy - w tamtych latach. Ta jazda na czas, praca zawieszenia itp. Swietna sprawa.
Może dlatego GTA odniosło taki sukces, to w zasadzie takie rozwiniecie Drivera. Dzis to nawet nie ma co porownywac, GTA to klasa sama w sobie, no nic czekamy co tam czarnulka wypoci w ostatnim tchnieniu :)

Masta_J

Active member
Bez reklam
Panowie jak patent z Drivera przeniosą do GTA to mamy koniec serii, także oby nie wpadli na pomysł, który pogrążył Drivera...

Pozdrawiam,

Do góry