To wszystko co napisałeś bez znaczenia bo też bez konkretu, gdzie jakieś materiały chociaż w małym stopniu popierające twoje tezy, sfrustrowanym bajkopisarzom podziękujemy (o czym świadczą twoje docinki i "lololowanie" rodem z gimnazjalnego słownictwa).
Jakie tezy? O co w ogóle Ci chodzi? Bajkopisanie? A dotyczące czego bo nie rozumiem o który fragment Ci chodzi? Słownictwo gimnazjalne? Być może ale co to ma do rzeczy czyli tematu o gt5? Tak jak pisałem - dyskusja z fanbojami tak się właśnie kończy.
GT właśnie najbliżej do gt więc porównujemy, wiele osób wcześniej sugerowało że w forzy określonych błędów nie ma, w gt wyszukiwało zaś samych słabych stron.
Co mają czyjeś sugestie na temat błędów Fozrzy3 do rzeczy i co wspólnego mają z moją wypowiedzią? Nic. No właśnie.
Nie pisałem nigdzie że forza mi się nie podoba, oceniam jednak starając się być obiektywny biorąc pod uwagę to co wiem.
Nie starasz się. Robisz wszystko by udowodnić mi że napisałem coś czego nie napisałem i wmówić mi że mam jakieś złe zamiary. Standard. Poza tym - co ma do rzeczy inna gra niż gt5 w tym wątku i to czy Ci się ona podoba czy nie? Nic.
Udowodniłem iż w forzy występują również błędy które zarzuca się gt, zrobiłem to widząc jak dyskusja nabiera stronniczości, tak jak gdyby forza była gra idealna, nikt nie dostrzegł faktu że ps3 w końcu po tylu latach ma dobrego sim racera, że w końcu jest w co grać na kierze. Fun z gry przysłoniła co niektórym złość na PD, faktycznie, paskudne PD, JAK ONI MOGLI PISAĆ W SAMYCH SUPERLATYWACH O SWOIM PRODUKCIE, to jest życie i rzecz normalna, jak by ktoś pierwszy raz słyszał o marketingu.
Czyli według Ciebie skoro wiemy jak jest to mamy wzruszyć ramionami i udawać że jest okej? Okej...Gt5 jest przezajebiste a auta standard są ładniejsze od premium. Dzwięk silników to poezja a model zniszczeń wyznacza nowy poziom. Tory wzięte z poprzednich części są ładniejsze niż te nowe, kariera jest idealna i dłuższa oraz bardziej różnorodna niż kiedykolwiek a AI konsolowych przeciwników jest lepsze niż w filmie "Ja robot".
"Jedynie rozdziałkę i AA oraz większy LOD".....lolololololol...czyli właśnie te rzeczy które kompletnie zmieniają wygląd auta
Oprócz tych "lolololi" to wogóle masz coś konkretnego do powiedzenia na temat tej gry?
Tak. Pomiń "lola" i skup się na reszcie moich dwóch postów - poza "lolem" znajduje się w nich w sumie 11 zdań. Z 11stu zdań zrozumiałeś tylko "lol". Ok, luz, rozumiem.
Zamiast tego czytamy jakieś gimnazjalne "lololol"
Zamiast czego? Widzisz - dyskusja nie polega na tym by ludzie mówili/pisali wyłącznie rzeczy które chciałbyś usłyszeć. Jeśli jednak to Cię jakimś cudem dręczy to mogę pójść na ustępstwo - napisz mi więc na priv tekst z opinią na temat gt5 który mam tutaj umieścić i się pod nim podpisać, zrobię to dla Ciebie bez problemu z uśmiechem na ustach.
gt5 jest takie a owakie "bo tak", jest gra beznadziejna "bo tak"
Wskaż mi zdanie w którym napisałem że gt5 jest beznadziejne. Napisz mi także gdzie argumentowałem "bo tak" że gt5 jest beznadziejne (jak już mi wskażesz gdzie to napisałem)
Na koniec mam pytanie odnośnie twojego wzroku: czy Ty czytałeś te moje dwa posty na trzezwo? Czy Ty w ogóle je czytałeś czy może jakieś inne? A zakładając że odpowiedz jest twierdząca: czy Ty masz poważnie takie kompleksy na temat ps3 i exów na tą konsolę że widzisz w postach innych userów zdania których nie napisali? LOL