Gdzie się podziałem... ?

tenre

New member
Cześć Kiki, cześć Ninja mam nadzieję,że dalej jesteście Admnami. Otóż...próbuję zalogować się na forum... wybieram opcję odzyskania hasła, wpisuję swój mail i.. komunikat,że takiego maila nie wykrywa. Proszę napiszcie do mnie na priv abym mógł " do siebie wrócić " ! Aby do Was napisać musiał założyć jakieś konto, żeby to zrobić. Mój mail zaczyna się , jak mó nick czyli ernet@ pozdrawiam

tenre

New member
Tak, tylko system nie widzi mojego adresu mailowego , na który byłem zalogowany. Jest on wymagany abym mógł odzyskać hasło i dostęp do moich postów. Teraz utworzyłem jakieś randomowe konto abym mógł, w ogóle, do Was napisać. Może widzisz własnie to konto

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
wg danych konto ernet jest w systemie i działa poprawnie, wywołałem ręcznie reset hasła

tenre

New member
dzięki... udało się zmienić hasło. Jeszcze tylko ( już poprosiłem BlackNinja ) o przywrócenie mojego nicku od lat, tz, na "Ernet". Czekam na efekt ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Blacka nie ma na forum od lat, a swoją drogą gdzie jest?
Tak czy inaczej proszę go pozdrowić ode mnie ; )

tenre

New member
Cholera, na prawdę ? Człowiek - historia Blackninja był chyba także założycielem tego forum...niestety nie mam z nim kontaktu. Czyli z historii pozostał Kiki. A On jest ?

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
dzięki... udało się zmienić hasło. Jeszcze tylko ( już poprosiłem BlackNinja ) o przywrócenie mojego nicku od lat, tz, na "Ernet". Czekam na efekt ;)
jeśli to było Twoje konto, musisz użyć adresu email takiego jak podczas rejestracji, w innym wypadku nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy Ty to TY

tenre

New member
Takie samo pytanie, jak to na forum.... aby przywrócić mi moją tożsamość ( lata obecności, wypowiedzi na forum itd. ). Już odpowiedziałeś mi (dziekuję ! ) aby napisać do Admina.

tenre

New member
Niestety. Nie ogarnia. Wcale. Proszę zapoznaj się z naszymi mailami. Konto mail do przywrócenia hasła na Erneta już nie istnieje.
Niech więc admin po prostu przywróci moją całą historię na tym forum !

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
Drogi użytkowniku.

Dziękuję za bardzo miłe słowo. Ponieważ staramy się aby w przeciwieństwie do większości portali społecznościowych, użytkownicy nie podawali żadnych danych osobowych jedyną formą weryfikacji osobowości właściciela jest adres email. Z tego co rozumiem konto zostało utracone. W jaki sposób mam zweryfikować kto jest właścicielem konta ernet jeśli nie z adresu email? Czy chcesz też dostęp do konta @gitarrra i @Piramida albo np @armanig.

Jak rozumiem, sugerujesz, że każdemu kto napisze do administracji i powie że konto ernet jest jego kontem mamy je udostępniać bez weryfikacji?

Ostatnia edycja:

tenre

New member
@ar2.To jest duża nadinterpretacja. Podałem wiele danych do weryfikacji mnie, jako ernet . Poza tym -o ile pamiętam- rzy zakładaniu konta NIE PODAJE SIĘ ( nie są wymagane ) żadne "drażliwe"( personalne ) dane ! Nawet wydaje się mi, że nie raz odpowiadaliśmy sobie w postach, podobnie ,jak z wyżej wymienionymi. Może nawet pamiętasz ?
Ernet
Logitech Harmony 650 - emerytura :)
TV: Samsung QLED QE65Q90TAT
Audio: Onkyo TX-NR828+Klipsch RF-52 II i BL Telewizja NC+ Inside :)
JBL FLIP II + słuchawki Bowers & Wilkins PX7 S2-BLUE

tenre

New member
@ar2.To jest duża nadinterpretacja. Podałem wiele danych do weryfikacji mnie, jako ernet . Poza tym -o ile pamiętam- przy zakładaniu konta NIE PODAJE SIĘ ( nie są wymagane ) żadne "drażliwe"( personalne ) dane ! Nawet wydaje się mi, że nie raz odpowiadaliśmy sobie w postach, podobnie ,jak z wyżej wymienionymi. Może nawet pamiętasz ? To także założony przeze mnie wątek już 19.05.2016 ! Czego trzeba chcieć więcej aby przywrócić moją tożsamość Forumowicza ?! Chcę tylko do Was wrócić z moją historią na tym forum
To także założony przeze mnie wątek już 19.05.2016 !

Ernet
Logitech Harmony 650 - emerytura :)
TV: Samsung QLED QE65Q90TAT
Audio: Onkyo TX-NR828+Klipsch RF-52 II i BL Telewizja NC+ Inside :)
JBL FLIP II + słuchawki Bowers & Wilkins PX7 S2-BLUE

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
Drogi użytkowniku.

W jaki sposób mam zweryfikować kto jest właścicielem konta ernet jeśli nie z adresu email? Czy chcesz też dostęp do konta @gitarrra i @Piramida albo np @armanig.

Jak rozumiem, sugerujesz, że każdemu kto napisze do administracji i powie że konto ernet jest jego kontem mamy je udostępniać bez weryfikacji?
Podanie tematu założonego przez konto ernet nie jest żadną weryfikacją, każda osoba może to zrobić w kilka sekund poprzez wejście na konto i wylistowanie aktywności. Prosiłbym o odpowiedź na moje pytania z wpisu powyżej. Rozumiem frustrację wynikającą z tego faktu ale utrata konta weryfikującego własność konta na hdtv oznacza automatyczną utratę tego konta.

Podałem wiele danych do weryfikacji mnie, jako ernet
Rozumiem, że wyrażasz zgodę na publikacje treści maila, skoro publicznie wypowiadasz się w takim tonie.

Cieszę się, iż chcesz wrócić na forum ale ja nie znam innej możliwości odzyskania konta bez adresu email jeśli masz jakiś pomysł to proszę o napisanie.

tenre

New member
Jasne. Jest takie proste do zrozumienia powiedzenie; dla chcącego, nic trudnego. I uważam, że to jest ten przypadek.

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
czyli jak ktokolwiek zgłosi się po Twoje konto i powie, że jest jego, to oddajemy.

tenre

New member
Podalem tak dużo danych, że bez problemu można sprawdzić ,że "to ja". Nie jestem tz. New Member. Rozmowa z Tobą jest zupełnie bezprzedmiotowa : brakuje argumentów, brakuje odrobiny empatii, jesteś po prostu na "nie" i tego się trzymasz. Mam nadzieje, że ktoś inny podejdzie do tego bardziej profesjonalnie i otwarcie. Bez odbioru.

Do góry